Home / NOVOSTI / UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Policija u automobilu zaplijenila heroin

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Policija u automobilu zaplijenila heroin

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišili slobode dva lica osumnjičena da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

 

Naime, službenici Odsjeka su, 11.11.2017.godine oko 15,00 časova, postupajući po operativnim saznanjima, na trajektu Lepetani – Kamenari, na putnom pravcu iz Tivta ka Herceg Novom, zaustavili putničko motorno vozilo marke „VW Golf III“, hercegnovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.L. (31) iz Herceg Novog, dok se na suvozačevom mjestu nalazio M.N. (34) iz Herceg Novog. Postupajući po prethodno dobijenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršen je pretres motornog vozila i tom prilikom su pronađena i oduzeta dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine 52,9 grama.

 

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci koji je naložio da se M.N. i M.L. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Check Also

Ubistvo 15-mjesečne bebe u Podgorici: Odloženo suđenje Šišiću i Jovanović

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

3 Komentari

  1. Miloš lalović i milovan ninković iz bijele obojica..

  2. Ninkovic radi odavno trebalo je da davno padne šta je potrovao ljudi

  3. Tjera li ko da kupuju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *