BRUTALNA ISPOVIJEST MLADE: Na dan svog vjenčanja našla muža u NEVJEROVATNOJ situaciji - Volim Podgoricu

BRUTALNA ISPOVIJEST MLADE: Na dan svog vjenčanja našla muža u NEVJEROVATNOJ situaciji

Ovo je priča o ženi iz Šapca koja je na dan svog venčanja uhvatila pijanog muža kako se ljubi sa prijateljem. Sve to ju je zabrinulo i uzdrmalo, pa nije sigurna da li treba da ostane sa njim u braku

“On smatra da nije ništa strašno i da pretjerujem. Momak sa kojim sam ga vidjela u klinču je njegov stari prijatelja sa faksa. U tom trenutku delovali su pijano, vikali su, galamili i smejali se. Kune se da nije homoseksualac, njihovi prijatelji, takođe, smatraju da je to bila samo šala i da ne predstavlja ništa ozbiljno, ali meni je taj poljubac djelovao prilično ubjedljivo. Držali su se kao pravi ljubavnici i bili su užasnuti kada su me vidjeli

Upravo smo se vratili sa medenog mjeseca, koji je bio prava noćna mora. Odmah sam mu rekla da ne želim da spavamo zajedno, pa smo uzeli odvojene krevete. Nije se bunio, niti je pokušao da me dodirne. Jeli smo u različito vrijeme i mimoilazili se u sobi. Juče je sjeo da razgovara sa mnom i poručio mi da moramo ovom braku da damo šansu. Ima li smisla posle svega?

Plašim se da je pristao da se oženi sa mnom, jer je na taj način htio da impresionira svoje roditelje. Oni su bogati i očekuju od njega da preuzme porodični biznis.

Ne želim da budem iskorišćenja. Tu su i moji dragi roditelji. Uložili su sve što imaju u moje vjenčanje. Oni ne znaju ništa o tome i osjećam grižu savijesti, jer ispada da su uzalud potrošili novac.

Ova Šapčanka potražia je čak i pomoć stručnjaka, a savet koj je dobila takođe je podjelila sa ljudima. Šta vi mislite, da li su stručnajci u pravu.

Evo šta joj je rekao:

Zapamti da te tvoji roditelji vole. Oni bi defintivno bili užasnuti činjenicom da nisi srećna i da patiš. Možda su potrošili dosta novca za venčanje, ali šta je novac u poređenju sa tvojim trenutnim stanjem. Objasni im šta se dogodilo i, ako će ti biti lakše, ponudi im da vratiš pare.

Ono što ne smiješ da uradiš je da ostaneš u lažnom braku sa čovekom, koji nije bio iskren prema tebi. Ne znam šta se dešava u njegovoj glavi i šta osjeća u srcu. Nisi slepa, znaš šta si vidjela i to nije bila optička varka. Veoma je jadno ako je odlučio da se oženi samo da bi zadovoljio roditelje i opravdao sopstvenu sliku u javnosti, jer ni on neće biti srećan u takvom braku.

Razgovaraj s njim i roditeljima. Šta god da se desi, ne dozvili mu da te zlostavlja, ucjenjuje ili uvjerava te da ti čini uslugu ovim brakom, jer ti zaslužuješ mnogo više od toga.”

Šta biste joj vi savjetovali?

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com