NAJODANIJA ŽENA HOROSKOPA: Očaravajuća LJUBAVNICA koja puno traži, ali daje VIŠE! - Volim Podgoricu

NAJODANIJA ŽENA HOROSKOPA: Očaravajuća LJUBAVNICA koja puno traži, ali daje VIŠE!

Ovu ženu Zodijaka odlikuju odlučnost, upornost i doslednost svojim ciljevima. Ujedno ona je snažna zavodljiva ljubavnica koja puno očekuje od partnera, ali daje dvostruko više.

Njena dva najveća kvaliteta su osjećajnost i stpljivost. Ima blagu narav, alo to ne znači da se njom može manipulisati. Ako neko pokuša da testira njene granice, probuće njen vatreni temperament.

Riječ je o ženi u znaku Bika.

Pripadnice ovog znaka skrivaju svoj temperament, jer u životu teže ravnoteži i sigurnosti. Nisu avanturiste i nikada neće rizikovati, ako bi to moglo da im donese nagle i velike promjene. Samim tim, one žive u jednoličnosti, a sve promjene uglavnom izazivaju spoljašnji faktori. Žena Bik uči iz iskustva i nikada joj se neće desiti da dva puta ponovi istu grešku.

Žena Bik se smatra jednom od najodanijih znakova. Samim tim, ona nikada ne srlja u vezu jer joj je veoma važna da u potpunosti upozna svog partnera. Tek kada bude sigurna da je izabrala kvalietnu osobu, ona će se upustiti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je najčešće zauvijek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od nje će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brinuti za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

 

2 komentara

  1. This is a good subject to talk about. Sometimes I fav stuff like this on Redit. Although this time Im not sure if this would be best for the users. Ill look around and find another article that may work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com