Početna » ŽIVOT + » Horoskop » NAJODANIJA ŽENA HOROSKOPA: Očaravajuća LJUBAVNICA koja puno traži, ali daje VIŠE!

NAJODANIJA ŽENA HOROSKOPA: Očaravajuća LJUBAVNICA koja puno traži, ali daje VIŠE!

Ovu ženu Zodijaka odlikuju odlučnost, upornost i doslednost svojim ciljevima. Ujedno ona je snažna zavodljiva ljubavnica koja puno očekuje od partnera, ali daje dvostruko više.

Njena dva najveća kvaliteta su osjećajnost i stpljivost. Ima blagu narav, alo to ne znači da se njom može manipulisati. Ako neko pokuša da testira njene granice, probuće njen vatreni temperament.

Riječ je o ženi u znaku Bika.

Pripadnice ovog znaka skrivaju svoj temperament, jer u životu teže ravnoteži i sigurnosti. Nisu avanturiste i nikada neće rizikovati, ako bi to moglo da im donese nagle i velike promjene. Samim tim, one žive u jednoličnosti, a sve promjene uglavnom izazivaju spoljašnji faktori. Žena Bik uči iz iskustva i nikada joj se neće desiti da dva puta ponovi istu grešku.

Žena Bik se smatra jednom od najodanijih znakova. Samim tim, ona nikada ne srlja u vezu jer joj je veoma važna da u potpunosti upozna svog partnera. Tek kada bude sigurna da je izabrala kvalietnu osobu, ona će se upustiti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je najčešće zauvijek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od nje će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brinuti za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

 

Check Also

UHAPŠENI U AKCIJI POLICIJE: Milutin se ranije zvao Nebojša

Milutin Čotar (52) uhapšen u policijskoj akciji “Boka”, ranije se zvao Nebojša Đonović, rečeno je ...

“Njemice nisu švercovale pse iz Crne Gore, nego ih spašavale”

Njemačke državljanke nisu švercovale pse iz Crne Gore, nego ih spašavale. Ovo tvrde iz NVO Prijatelji ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *