PEŠIĆ: BEČIĆ ISKOPIRAO VUČIĆA - Volim Podgoricu

PEŠIĆ: BEČIĆ ISKOPIRAO VUČIĆA

Svojim novim video uratkom Aleksa Bečić je dokazao da ne samo što je falsifikator svoje biografije, već je i plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kazao je Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS-a.

“Iskopirao je ideju, scenario i scenografiju, a sve sa ciljem da nam objasni da je onaj stari Aleksa, koji je 2006. rekao svojoj drzavi -“NE”, onaj koji demonstrirao i od bijesa rušio jer je Crna Gora priznala Kosovo, onaj koji se slikao pored trobojke i sa njom barjačio, onaj koji je beranskog četnika grlio kao rođenog brata, zapravo – nepostojeći”, kazao je Pešić.

“Odavno smo konstatovali da u redovima marketinških stručnjaka Demagoga ima naših simpatizera, ali sada opravdano sumnjamo da se i neki naš funkcioner tamo infiltrirao”, kaže se dalje u saopštenju.

On je rekao da samo tako mogu da razumiju ovaj, kako je kazao, kontinuitet promašaja koji prate Aleksinu kampanju, “od bizarnog spota “hipnotisani vođa”, preko sramnog glumatanja po Cetinju, do ovog najnovijeg inferiornog kopiranja političko- propagandnih spotova iz Srbije”

“Ipak, da ne pomisli neko da smo zluradi, i da nemamo razumijevanja za tuđe muke, priznajemo da se raznježimo svaki put kad pogledamo sliku bebe Alekse i pomislimo kako je kampanja nekome majka, a nekome – maćeha”, zaključio je Pešić.

Novi spot Demokratske Crne Gore

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com