Home / NOVOSTI / Društvo / PODGORIČANIN KAZAO DA NIJE UDARIO DJEČAKA: Tvrdi da je dječak uznemiravao njegovu ćerku i prijetio joj smrću
Ilustracija

PODGORIČANIN KAZAO DA NIJE UDARIO DJEČAKA: Tvrdi da je dječak uznemiravao njegovu ćerku i prijetio joj smrću

Okrivljeni Podgoričanin Vladimir Jovanović tvrdi da fizički nije napao maljoljetnika M.P. i da mu nije nanio lakše tjelesne povrede, 8.juna ove godine, u dvorištu OŠ “21. Maj”.

 Jovanović, koji se tereti za fizičko zlostavljanje, pred sudijom Željkom Jovović juče je kazao da nije imao fizički kontakt sa maloljetnikom, uprkos tome što je, kako tvrdi, dječak uznemiravao njegovu ćerku, čak joj je prijetio i smrću.

Jovanićeva izjava suprotna je onoj koju je dao maloletni dječak, koji je tokom svjedočenja rekao da nikada nije imao sukobe sa djevojčicom i da nisu tačne tvrdnje njenog oca da joj je prijetio smrću.

Na pitanje advokata Damira Lekića, da li je sve to prijavio direktoru škole, razrednom starješini, roditeljima dječaka ili policiji, okrivljeni je odgovorio da nije. Lekić je naglasio da je oštećeni dječak jasno opisao događaj.

Damir Lekić (privatna arhiva)

“Prema iskazu maloljetnika, koji je do detalja jasno opisao sve segmente događaja kao i one koji su mu prethodili, a posebno video zapis sa kamera koje se nalaze u dvirištu škole, jasno je da je okrivljeni fizički napao dječaka, baš na način kako je to i u svom svjedočenju predstavio maloljetnik”, smatra Lekić.

Tokom saslušanja, uz prisustvo roditelja, dječak je rekao da nikada nije uznemiravao djevojčicu niti sa njom imao svađe.

www.cdm.me

Check Also

Tadić saslušan povodom ubistva gardista, pominjan pokojni šef crnogorske Državne bezbjednosti

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *