Poznat ključni detalj nesreće u kojoj je učestvovao Toni Cetinski - Volim Podgoricu

Poznat ključni detalj nesreće u kojoj je učestvovao Toni Cetinski

Istraga oko smrti Ibrahima Kevljanina (62) zvanog Braco na koga je mercedesom u petak 3. novembra oko 14 sati u rovinjskoj Pustoj ulici naletio poznati pjevač Toni Cetinski, i dalje je obavijena velom tajne, prenosi Jutarnji.hr.

Na brojna pitanja novinara pulsko tužilaštvo reagovalo je saopštenjem u kojem je samo podsjetilo da su nalazi tajni. Ali, kako pišu hrvatski mediji, obdukcijom, izjavama svjedoka i vještačenjima definitivno je ustanovljeno da je Kevljanin ležao na putu u trenutku kad ga je Cetinski udario mercedesom, a lijevim prednjim točkom prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzrokovao još neke podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovom Centru “Ivan Vučetić” u ponedjeljak su trebala da budu završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužilaštvu.

Nakon nesreće koja je izazvala veliko interesovanje medija i javnosti, policija je čak zatražila i provjeru da li je u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke odnosno sve relevantne podatke o prometu njegovog mobilnog koji bi policiji mogli biti od koristi u istrazi.

Provjereni su i svi podaci da li je unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća.

Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je kod policije. Ibrahim Kevljanin na koga je naletio Cetinski sahranjen je 9. novembra na rovinjskom groblju.

Toni Cetinski trenutno nije u Rovinju, a advokatica Gordana Grubeša koja ga zastupa još nije dobila nikakve relevantne podatke o navedenom slučaju.

1 komentar

  1. You’ll be able use all sorts of advised attractions with various car treatments. A quantity of sell traditional tools numerous demand families for almost any event for any investment district, or even for a holiday in new york. ???? ??? ?????? ?????

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com