Demokratski front traži smjenu Stankovića - Volim Podgoricu

Demokratski front traži smjenu Stankovića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić najavio je da će u četvrtak tražiti smjenu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, ukoliko poslanički klub te političke grupacije prihvati predlog Predsjedništva Fronta.

“Jutros rano zasdijedalo je predsjedništvo DF-a koje je analiziralo najnoviju situaciju i dešavanja koja su se zbila u Crnoj Gori, posebno najnoviju akciju tužilaštva. Mi smo donijeli odluku koju ćemo već sjutra predložiti poslaničkom klubu DF-a – da poslanici Fronta njih 18, iskažu spremnost i pokažu inicijativu za smjenu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića. On je šef tužialačke vlasti u Crnoj Gori. Ništa u državi ne može da se radi bez njega. Više puta smo ga pozivali i prozivali da radi svoj posao, ali se to nije desilo. Mi smo odlučili da ukoliko poslanički klub prihvati odluku Predsjedništva stavimo 18 potpisa na inicijativu za smjenu Stankovića”, rekao je Mandić.

Jedan od lidera Fronta je ovo kazao prije početka suđenja optuženima u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan, među kojima je i on.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com