KONCERT NIJE OTKAZAN: Toni Cetinski će ipak pjevati u Podgorici - Volim Podgoricu

KONCERT NIJE OTKAZAN: Toni Cetinski će ipak pjevati u Podgorici

 Najavljeni novogodišnji koncert hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog na podgoričkom Trgu nezavisnosti 31. decembra nije otkazan, Dnevnim novinama potvrdila je Kristina Krajina, direktorica izdavačke kuće “Hit records”, koja brine o Tonijevoj karijeri.

Podsjetimo, Cetinski je od 3. novembra, kada je automobilom udario u tijelo Ibrahima Kevljanina koje se nalazilo na asfaltu u rovinjskoj Pustoj ulici, otkazao koncert u Cirihu (prvobitno zakazan za prošlu subotu), a s obzirom na to da je u toku istraga i da je Cetinski nedavno kazao da se osjeća veoma loše i da ne zna kako će opet na binu mnogi su pretpostavili da od najavljenog druženja u Podgorici neće biti ništa. Ipak…

“Koncert nije otkazan”, kratko i jasno istakla je Krajina, a prije Podgorice, pred Tonijem su još potvrđeni koncerti u Zadru (24. novembar) i Ljubljani (18. decembar).

U međuvremenu, Jutarnji.hr saznaje da je obdukcijom, uviđajem i vještačenjima “definitivno ustanovljeno da je Kevljanin ležao na ulici u trenutku kada ga je Cetinski udario “mercedesom” a lijevim prednjim točkom prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke, te prouzrokovao još neke podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni. Ipak, zvanične potvrde ovih informacija još nema. Pjevač je nedavno za hrvatsku televiziju RTL vidno uznemiren saopštio da ovo što mu se desilo ne želi nikome, pa čak ni onima koji su se usudili da insinuiraju grozne stvari, aludirajući na tvrdnje pojedinaca da je bio pod uticajem alkohola i da je vozio brže nego što je dozvoljeno.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com