CETINSKI OTVORIO DUŠU PISMOM NA FEJSBUKU: Spreman sam da odgovaram! Molim vas samo jednu stvar… - Volim Podgoricu

CETINSKI OTVORIO DUŠU PISMOM NA FEJSBUKU: Spreman sam da odgovaram! Molim vas samo jednu stvar…

Pjevač Toni Cetinski obratio se javnosti na svom fejsbuk profilu gdje je zamolio sve one koji se bave pretpostavkama da to više ne rade, već da sačekaju da zvaničnici saopšte svoje zaključke.

Njegovu objavu vam prenosimo u cjelosti:

“Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od porodica već samo nanosite bol svima.

Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja.

Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu neslužbene informacije jer smo već svjedoci manipulacijama izrečenim i neizrečenim.

Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama porodice Kevljanin to najvažnije.

Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. kao i šta je uzrokovalo tome da je isti ležao na putu pre mog ulaska u deo ulice na kojoj je ležao.

Ja sam spreman da odgovaram za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu.”

 

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com