Danilović: Prijateljsko uvažavanje prvog saradnika, a suštinski “svilen gajtan” - Volim Podgoricu

Danilović: Prijateljsko uvažavanje prvog saradnika, a suštinski “svilen gajtan”

Prividno, ova izjava je prijateljsko uvažavanje prvog saradnika, a suštinski “svilen gajtan”, kazao je Goran Danilović, predsjednik Ujedinjene Crne Gore u reagovanju povodom izjave predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, koji je tom prilikom kazao da je siguran da će Marković predstavljati dodatnu inspiraciju i motiv za svakog Mojkovčanina da, ubjedljivom pobjedom na izborima u tom gradu, daju podršku Vladi koju predvodi Marković…”

“Kad bivši predsjednik Vlade kaže da se na lokalnim izborima u gradu u kojem može glasati 5000 ljudi dobija podrška za rad Vlade i njenu politiku onda bi izostanak podrške značio i kraj Vlade! Da li to znači da je Đukanović preuzeo odgovornost za Cetinje? Da! Sigurno! Dakle, ova dva razloga su jasan signal da poštenih izbora nema, a i nijesmo ih ni tražili istini za volju! Ako medjutim DPS izgubi ova dva grada uslovi za fer i poštene izbore nam i ne trebaju – biće to znak da se DPS raspada i da vlast treba samo preuzeti! Izgleda vrlo jednostavno da gotovo plaši. Za dobro se, medjutim, ne treba mnogo spremati – na dobro se lako navikne. Imamo li mi odgovor za loše i zlo? Ubijedjen sam da DPS svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima brani ova dva grada – problem su nedozvoljena sredstva”, kazao je Danilović.

“Nije politička izjava ali jeste iskrena ljudska; Daj Bože da bude kako treba! I daj Bože da veliki opozicioni subjekti znaju sta rade”, zaključio je Danilović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com