DF Cetinje: Novu vlast mora voditi pošteni, hrabri, istrajni i svima poznati domaćin - Volim Podgoricu

DF Cetinje: Novu vlast mora voditi pošteni, hrabri, istrajni i svima poznati domaćin

Cetinje će uskoro dobiti lokalnu vlast u kojoj neće biti DPS-a, navodi se u saopštenju izbornog štaba DF Cetinje.

“A tu novu vlast na Cetinju mora voditi neki pošteni, iskusni, radom dokazani, hrabri, istrajni i svima poznati domaćin. Nosilac naše liste, gospodin Đuro Kapa, ispunjava svaki od tih preduslova. Zato će DF odmah nakon izborne pobjede pozvati sve opozicione kolege na razgovore o formiranju nove lokalne vlasti na čelu sa g. Kapom”, kaže se u saopštenju.

Iz DF-a su kazali da ogroman i težak rad očekuje novu lokalnu vlast.

“Rad koji zahtijeva upornost i odlučnost da se istjeraju na čistinu svi DPS-ovi skakavci koji su oglodali naš prijestoni grad. I napor da se, u najkraćem roku, zaustavi trend provincijalizacije Cetinja i njegovog urbanog i privrednog gašenja, nebi li naš grad ponovo krenuo uzlaznom linijom. Demokratski Front je spreman da vodi i usmjerava te napore, i da procesu obnove našeg grada da ključni doprinos”, kaže se na kraju saopštenja izbornog štaba DF Cetinje

Vijesti

1 komentar

  1. Impressive content! I actually taken pleasure in all the analyzing. I’m hoping to share a good deal more from your website. You will find you got impressive look and additionally ideas. I’m now very shocked in this particular information and facts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com