Samohrana majka iz PG traži pomoć da preživi zimu - Volim Podgoricu

Samohrana majka iz PG traži pomoć da preživi zimu

Sanja Damjanović iz Podgorice je samohrana i nezaposlena majka troje djece, a uz to je bila žrtva porodičnog nasilja skoro deceniju.

Nakon što je napustila porodičnu kuću i muža nasilnika iznajmila je stan i od tada se suočava sa brojnim problemima, jer prima socijalnu pomoć u iznosu od 180 eura od čega za stanarinu izdvaja 140.

“Ovo mi nije prvi put da pokušavam da spasim djecu i sebe. Muž je znao po kiši da me izbaci iz kuće i ja bih stopom, jer novca nemam, dolazila kod sestre. Sestra živi jako teško tako da kod nje na duže nisam mogla nalaziti utočište. Majka mi nije živa a otac ima penziju od 100 eura”, započinje Sanja svoju tužnu priču.

 

Kako kaže, njena želja je da živi mirno i da djeci obezbijedi miran i siguran dom, zato se i obratila Banki hrane kako bi preživjela zimu sa svoja tri mališana.

“U stanu u kojem smo sada nema grijanja tako da se brinem kako ćemo se ugrijati zimus. Radila bih bilo koji posao , završila sam srednju ekonomsku školu. Počinjala sam da radim nekoliko puta ali kako sin ima problema sa ušima , mora operisati krajnike i uši morala sam izostajati sa posla i ubrzo dobijala otkaz”, ističe Sanja.

Njena djeca imaju 10, osam i šest godina, a kako kaže potrebna im je grijalica, radijator, hrana, garderoba, obuća, ćebad, posteljina, posuđe i novac.

Žiro račun za pomoć Damjanovića je kod CKB na ime Sanja Damjanović na broj 510050998326501498.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com