SDP: Đukanović je jedino iskreni otimač, koji je izdao sve što je navodno branio - Volim Podgoricu

SDP: Đukanović je jedino iskreni otimač, koji je izdao sve što je navodno branio

Socijaldemokratska partija optužila je predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da je bio “lažni Jugosloven, lažni Srbin” i da je “sada “lažni Crnogorac”, te da je “jedino iskreni otimač, koji je izdao sve što je navodno branio”.

Đukanović je na tribini u Mojkovcu SDP nazvao “političkim prevrtačima koji i dalje žele da žive od stare slave”.

“Đukanović sa Cetinja napada Miloševićevog Mila dok ćera “100% Crnogorce” koji neće u sramotni njegov rat. Milo iz Petnjice napada Đukanovića iz Srebrenice dok puni tenkove Mladiću za krvavi juriš na nejač. Milo iz Mojkovca napada Đukanovića sa Dubrovnika dok žrtvuje stotine mladih Cnogoraca da bi DPS punio džepove. Đukanović iz Tuzi napada Mila sa Gazimestana. Đukanović iz Brisela napada Mila iz braka sa ruskim tajkunima dok tope KAP u svoje džepove”, navodi se u saopštenju SDP-a.

Dodaju da u Mojkovcu, iz koga se za 10 godina iselilo 15 odsto stanovništva, “dok je obilazio potoke da vidi koji valja za još jednu hidrocentralu”, Đukanović optužuje neistomišljenike da vode računa o ličnim i sebičnim interesima.

“Otvoreno, u stilu Luja XIV, Đukanović tvrdi da je nemoguće biti za državu a biti protiv njega i Marovića. Bez imalo stida pokušava ubijediti građane Crne Gore da je kriminalno udruživanje i krađa svog naroda i države najčistiji oblik patriotizma. Pri takvom pomračenju svijesti nije ni čudo da SDP naziva izdajnicima zbog nepristajanja na krađu i to čovjek kome su svih 30 godina vlasti polovina države izdajnici. SDP vam smeta sve vrijeme jer smo svjedoci vaše sramote i živi dokaz da se može pošteno baviti politikom. Ali sami ste birali svoj put, govorili smo i vama i Maroviću da ukrasti mnogo ne znači biti bogat. Tužno izgleda posljednja faza vaše nezajažljive pohlepe, i vi znate da vam je ostao samo minut-dva i da nakon toga budućnost nije ni malo ružičasta”, zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Vijesti

1 komentar

  1. Photograph classified ads are generally graphical ads. click here In contrast to traditional hysterical classified ads, image adverts are aiimed at the right audience, just as word advertisings. A new founder that has a mixture off graphic adverts in addition to text classified ads has a more significant earnings producing possibilities.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com