SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST: Studentkinja tokom predavanja ušmrkavala kokain? (VIDEO 18+) - Volim Podgoricu

SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST: Studentkinja tokom predavanja ušmrkavala kokain? (VIDEO 18+)

Na Fejsbuku je osvanuo šokantan video na kom se vidi kako ženska osoba ušmrkava drogu tokom predavanja na privatnom fakultetu.

Naime, studentkinja uhvaćena u situaciji kako pravi kretnje koje su karakteristične za konzumiranje za kokaina, spida ili neke druge droge koja se uzima ušmrkavanjem, odnosno “na nos”.

Snimak je izazvao mnogo reakcija, a u komentarima ispod videa pojavile su tvrdnje studenata da je u pitanju zagrebački privatni fakultet VERN.

Spomenuti fakultet na svojoj stranici reagovao je na pomenutu situaciju saopštenjem koje prenosimo u cjelini:

“Veleučilište VERN zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim”, piše u saopštenju.

Studenti VERN-a uglavnom nisu hteli da daju izjave, ali jedna studentkinja je za “100posto.hr” izjavila:

“To je bez sumnje VERN, primjećuje se po stolovima i stolicama. Mislim da je u pitanju dvorana na prvom spratu zgrade”, rekla je studentkinja koja je željela da ostane anonimna.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com