TREĆA KRAĐA ZAREDOM U ISTOM NASELJU: Policija traga za počiniocima! - Volim Podgoricu

TREĆA KRAĐA ZAREDOM U ISTOM NASELJU: Policija traga za počiniocima!

Još jedna krađa dogodila se u naselju Savina, u Herceg Novom, nezvanično saznaje CdM od izvora iz policije. Kako se navodi, lopov je u toku dana provalio u stan koji se nalazi u soliteru i iz njega ukrao dragocjene stvari.

Ovo je treća krađa u tom naselju koja je izvršena u poslednje dvije sedmice.

Kako saznaje CdM, mještani su zbog ovih događaja uznemireni i nadaju se da će policija brzo naći počinioce ovih krivičnih djela.

Podsjećamo, na Savini u navedenom periodu provalnik je ukrao stvari iz još dvije kuće. Te krađe izvršene su u popodnevnim satima.

Nedavno su u tom naselju jednu krađu zaustavili ukućani, jer su bili u svom domu kada je lopov pokušao da obije vrata u kasnim večernjim satima.

Počinioci ovih krivičnih djela za sada nijesu poznati. Novska policija intenzivno radi na njihovom otrkivanju i pronalasku ukradenih stvari.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Wow!, this was a top quality post. In explanation I’d like to write like this as well – taking time and real effort to make a nice article… but what can I say… I keep putting it off and never seem to get something done

  2. Superb read, I just passed this onto a colleague who was doing a little investigation on that. And he actually bought me lunch because I located it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com