Danas nastavak suđenja za “Državni udar” - Volim Podgoricu

Danas nastavak suđenja za “Državni udar”

Suđenje optuženima u slučaju pokušaja terorizma, na izborni dan, nastavlja se danas u 09.00 časova. Na jučerašnjem glavnom pretresu svjedok saradnik Saša Sinđelić, kazao je da nije znao gdje se nalazio Milo Đukanović izborne noći i da su ga izdali lideri DF-a. On je tokom odgovaranja na pitanja advokata odbrane istakao da je Edi (Eduard Šišmakov) bio u komunikaciji sa ljudima iz DF-a.

Sinđelić je rekao da Edi nije bio povezan sa predstavnicima vlasti u Crnoj Gori, jer je tražio da tadašnjeg premijera Đukanovića ubiju. Okrivljeni Milan Knežević ocijenio je da Sud prikriva da je Sinđelić 2002. godine ubio čovjeka u Hrvatskoj.
Foto: CdM

Optužnicom Specijalnog tužilaštva obuhvaćeni su i dvojica ruskih državljana, Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, srpski državljani Nemanja RistićPredrag Bogićević i Dragan Maksić ilideri DF, Andrija Mandić i Milan Knežević,  službeni vozač DF-a Mihailo Čađenović, a postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića vodi se posebno.

www.cdm.me

1 komentar

  1. If this new football wants to succeed and grow a loyal following fast, they should follow the blueprint that has worked well for “sports” like golf, auto racing, and boxing, all of which have enjoyed recent swells in popularity. Here is what they did:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com