Marko Milačić napušta Demokratski front, sporan odnos prema Rusiji? - Volim Podgoricu

Marko Milačić napušta Demokratski front, sporan odnos prema Rusiji?

Lider pokreta „Otpor beznađu“ Marko Milačić najavio liderima Demokratskog fronta da zbog koncepcijskih razlika više ne može biti dio tog saveza, saznaje portal „Ujedinjenje“.Milačić će, kako se navodi, narednih mjeseci posvetiti zaokruživanju i registraciji političke stranke sa jasnim ideološkim konceptom.

Terenski rad biće Milačićeva preokupacija do proljeća, pri čemu on i dalje vaga da li će nastupiti na predsjedničkim izborima.

Uvjeren je u dobre šanse, ali je svjestan da mu je potrebna i partijska “infrastruktura“ koja bi mogla da “prihvati“ rezultat.

Naredni državni i ciklus lokalnih izbora tamo gdje oformi infrakstrukturu realniji su prioriteti lider.

U Demokratskom frontu, ovim povodom,  kako navodi „Ujedinjenje“, vlada  strah da Milačić u projekat kreće sa ruskim parama.

Izvor portala Ujedinjenje, veoma blizak ambasadi Rusije u Podgorici, konstatuje da je favorizovanje Demokratskog fronta od strane Moskve “stvar prošlosti“.

Kako navodi „Ujedinjenje“ između Milačića i DF-a sporan je i odnos prema Rusiji. Dok je Andrija Mandić potencirao koncept koristi i interesa po principu “neka traje dok traje“, Milačić se založio za “strateško partnerstvo“.

2 komentara

  1. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com