Stalone djevojčicu primorao na grupni seks, a silovao je i svoju sestru?! - Volim Podgoricu

Stalone djevojčicu primorao na grupni seks, a silovao je i svoju sestru?!

Poznati glumac Silvester Stalone navodno je silovao svoju polusestru, a jednu maloljetnicu je natjerao na grupni seks. Ipak, ona nikad nije optužila glumca!

Skandali ponovo potresaju Holivud! Nakon Kevina Spejsija, američki mediji su počeli da istresaju prljav veš čuvenog glumca Silvestera Stalonea.

Glumac je, navodno, prije nekoliko decenija primorao maloljetnicu na seks, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije optužila glumca. Potom, kako se navodi, samo godinu dana nakon tog incidenta Stalone je optužen da je silovao i svoju polusestru!

U javnost je isplivao policijski izveštaj u kojem se nalazi svedočenje tada 16-godišnje devojčice koja je tvrdila da ju je tada 40-godišnji Stalone 40 primorao na grupni seks.

U izvesštaju se navodi da je djevojčica s porodičnim prijateljima bila na odmoru u hotelu u kojem su snimani kadrovi filma “Over the top”, kada je upoznala čuvenog glumca.

Ona je u suzama ispričala kako je tada srela Stalonea u hodniku hotelu i zamolila ga za autogram. Stalone je nju i njene prijateljice poljubio u obraz. Idućeg dana, djevojka se ponovno vratila na set ne bi li dobila još jedan autogram, a tamo ju je dočekao glumčev tjelohranitelj koji ju je pitao bi li se protivila Staloneovom udvaranju.

Djevojčica je rekla da joj to ne bi smetalo, a potom joj je tjelohranitelj predao ključeve glumčeve hotelske sobe. Kako se navodi, djevojčica je otišla u sobu gdje ju je Stalone čekao i imali su seks.

– Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži – ispričala je neimenovana djevojka policiji.

Ona tvrdi da je Stalone natjerao da njegovom tjelohranitelju pruži oralni seks dok joj je držao glavu. Nakon toga i tjelohranitelj je imao seks sa njom. Kada je sve bilo gotovo, navodno joj je Stalone zaprijetio!

– Rekao mi je da su obojica oženjeni i da će me, kaže li nekom šta se dogodilo, prebiti – tvrdila je djevojka.

 Kako je rekla, zlostavljanje nije odmah prijavila jer je bila uplašena i odbila je da podnese tužbu protiv glumca i tjelohranitelja.

– Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, ali onda je došao tjelohranitelj i mnogo sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora – otkrila je djevojka policiji.

Samo godinu dana nakon ovog incidenta, čuvenog glumca za zlostavljanje je optužila i njegova polusestra Toni En. Tvrdila je da ju je Silvester seksualno zlostavljao godinama. Tada je Stalone polusestri isplatio dva miliona dolara, a sve do smrti joj je plaćao 16 hiljada dolara mjesečno.

Toni En preminula je od kancera 2012. godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com