STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Poginula djevojčica, više osoba povrijeđeno - Volim Podgoricu

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Poginula djevojčica, više osoba povrijeđeno

Sedmogodišnja devojčica N.N. iz ubskog sela Sovljak preminula je na Univezitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na putu Valjevo – Ub.

U ovoj nesreći je povrijeđeno više osoba.

Kako saznajemo do udesa je došlo u selu Murgaš kada je vozač škode ‘’felicije’’ D.N. iz Sovljaka, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u ‘’audi’’, kojim je upravljao S.J., u kojem se nalazila šestočlana porodica od kojih je četvoro djece.

U valjevskoj bolnici su potvrdili da je u toku protekle noći zbrinuto više teško povrijeđenih osoba iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na području Uba.

” Maloljetna N.N. je nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici transportovana u Beograd u Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj gde je i pored napora ljekara izgubila borbu za život.

Na daljem liječenju u Opštoj bolnici Valjevo na odljenju hirurgiju zadržan je S.J, a u jedinici Intenzivne nege D.N.

Četvoro maloljetne djece B.T, O.T., O.J., B.J., su nakon zbrinjavanja hospitalizovana na Odseku dječije hirurgije”, saopšteno je iz valjevske bolnice.

Kako nezvanično saznajemo, direktan sudar dva automobila izazvao je vozač ‘’škode’’ D.N. sa kojim je u vozilu bila njegova maloljetna ćerka N.N.

Ove sedmice ovo je druga tragedija na putevima u Kolubarskom okrugu. Za samo pet dana u dvije saobraćajne nesreće život su izgubile tri osobe.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com