Početna » PG INFO » Aktuelno » VIJEST O PODGORIČANINU OBIŠLA REGION: Evo ZBOG ČEGA je ,,PAO” ovaj mladić!

VIJEST O PODGORIČANINU OBIŠLA REGION: Evo ZBOG ČEGA je ,,PAO” ovaj mladić!

Carinski službenici su u saradnji sa policijom u dva navrata zaplenili više od 90 kilograma njeguškog pršuta i skoro 15 litara alkoholnog pića ‘sSkendrebeg” sa albanskim akciznim markicama.
Prekršaji su otkriveni 10. i 15. novembra.
FOTO: CARINA SRBIJE
Prvi prekršaj otkriven je u Brodarevu, kada je u kamionu čačanskih registarskih oznaka pronađeno 20 flaša od 0,7 l i 4 flaše od 0,2 l poznatog albanskog vinjaka.

Alkoholno piće sa albanskim akciznim markicama, za koju vozač nije imao prateću dokumentaciju bilo je sakriveno na više mjesta u kabini kamiona, kao i u bunkeru ispod kreveta, navodi se u saopštenju Uprave carina.

 

Još jedan slučaj nedozvoljene trgovine otkriven je zahvaljujući dobroj saradnji policije i carinika.

Naime, prije dva dana, na državnom putu Brodarevo-Prijepolje, u mestu Gračanica, zaustavljen je kamion podgoričkih registarskih oznaka.

Nakon detaljnog pregleda kabine, takođe u bunkeru ispod kreveta, pronađeno je 93,5 kg njeguškog pršuta u vakum pakovanjima za koje 31-godišnji Podgoričanin nije posjedovao dokumentaciju o plaćenim carinskim dažbinama.

 

(Tanjug)

Check Also

PODGORIČANKA DOBILA NOVI DOM: Slađana i njeno petoro djece su živjeli u teškim uslovima (VIDEO)

Adaptacijom doma samohrane majke Slađane Kukuličić iz Podgorice završena je ovogodišnja društveno odgovorna akcija „Osmijehom ...

PLES U SVLAČIONICI: Pogledajte kako su rukometašice Švedske proslavile plasman u četvrtfinale

Švedske rukometašice plasirale su se sinoć u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, ubjedljivom pobjedom nad Slovenijom 33:21. ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *