VIJEST O PODGORIČANINU OBIŠLA REGION: Evo ZBOG ČEGA je ,,PAO” ovaj mladić! - Volim Podgoricu

VIJEST O PODGORIČANINU OBIŠLA REGION: Evo ZBOG ČEGA je ,,PAO” ovaj mladić!

Carinski službenici su u saradnji sa policijom u dva navrata zaplenili više od 90 kilograma njeguškog pršuta i skoro 15 litara alkoholnog pića ‘sSkendrebeg” sa albanskim akciznim markicama.
Prekršaji su otkriveni 10. i 15. novembra.
FOTO: CARINA SRBIJE
Prvi prekršaj otkriven je u Brodarevu, kada je u kamionu čačanskih registarskih oznaka pronađeno 20 flaša od 0,7 l i 4 flaše od 0,2 l poznatog albanskog vinjaka.

Alkoholno piće sa albanskim akciznim markicama, za koju vozač nije imao prateću dokumentaciju bilo je sakriveno na više mjesta u kabini kamiona, kao i u bunkeru ispod kreveta, navodi se u saopštenju Uprave carina.

 

Još jedan slučaj nedozvoljene trgovine otkriven je zahvaljujući dobroj saradnji policije i carinika.

Naime, prije dva dana, na državnom putu Brodarevo-Prijepolje, u mestu Gračanica, zaustavljen je kamion podgoričkih registarskih oznaka.

Nakon detaljnog pregleda kabine, takođe u bunkeru ispod kreveta, pronađeno je 93,5 kg njeguškog pršuta u vakum pakovanjima za koje 31-godišnji Podgoričanin nije posjedovao dokumentaciju o plaćenim carinskim dažbinama.

 

(Tanjug)

1 komentar

  1. The the very next time I read a blog, Hopefully which it doesnt disappoint me approximately this one. I am talking about, I know it was my choice to read, but I just thought youd have some thing fascinating to convey. All I hear is usually a couple of whining about something you could fix should you werent too busy looking for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com