Demokrate: Sudeći po raspoloženju građana, DPS u Prijestonici više nema šta da traži - Volim Podgoricu

Demokrate: Sudeći po raspoloženju građana, DPS u Prijestonici više nema šta da traži

Sudeći po raspoloženju građana Cetinja, DPS u Prijestonici više nema šta da traži, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

“A i kako bi, kada je svaku nadu u bolju budućnost građana iznevjerio. Nema sumnje da će Demokrate na krilima ovolike podrške građana, biti stub nove lokalne vlasti i predvodnik razvoja Prijestonice Cetinje”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, mlade Demokrate predvođene predsjednikom te partije Aleksom Bečićem, u prisustvu nositeljke liste Ivane Vujović i čelnika Odbora Demokrata Prijestonice, juče posjetili gradsku pijacu na Cetinju.

“Demokrate su iskoristile priliku da neposredno razgovaraju sa građanima, trgovcima i poljoprivrednicima. Na obostrano zadovoljstvo razmijenili su ideje u vezi rješavanja nagomilanih problema nakon što 26.novembra dođe do promjene lokalne vlasti u Prijestonici Cetinje. Neshvatljivo je da Prijestonica u 21. vijeku nema vodu, da su poljoprivredni proizvođači ostavljeni bez ikakve pomoći države i lokalne samouprave, samo su neke od tema koje su isticali građani. Oni su izrazili zabrinutost raseljavanjem stanovništa, ali i nedostatkom novih radnih mjesta. U razgovoru sa građanima je konstatovano da aktuelna vlast mnogo toga obećava, a malo toga ispunjava, polazeći od velikih projekata žičare, fabrike čokolade, nacionalnog stadiona, pa do seoskih puteva, profesionalizacije lokalne uprave i transparentnosti trošenja novca građana. “Šta mogu obećati, a da to do sada nisu mogli ispuniti. Imali su priliku i nisu ništa uradili”, riječi su jednog starijeg građanina Prijestonice”, piše u saopštenju Demokrata.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com