FILMSKA POTJERA PODGORIČKIM ULICAMA: Bježao od policije sa PUNIM GEPEKOM SKANKA (FOTO) - Volim Podgoricu

FILMSKA POTJERA PODGORIČKIM ULICAMA: Bježao od policije sa PUNIM GEPEKOM SKANKA (FOTO)

Podgoričani koji su se danas zatekli u Bulevaru Ivana Crnojevića ostali su bez riječi nakn sto su uživo “gledali” filmsku potjeru policije za automobilom koji je, kako se ispostailo, imao pun gepek skanka!

Uhapšen je Podgoričanin P.P.(24), u čijem je automobilu “Opel Astra” bjelopoljskih registracija pronađeno više oko 170 kilograma skanka, saopštila je danas policija.

Njegov automobil se tokom bjekstva od policije prevrnuo, pri čemu je lakše povrijeđen.

Foto printscreen TVCG

Policija je pratila vozilo osumnjičenog nakon što je on odbio da se zaustavi u reonu Zatrijebač – Poprati – Korita.

“P.P. nije zaustavio vozilo na znak zaustavljanja policijskog službenika, već je nastavio dalje kretanje, i tom prilikom ostvario kontakt svojim prednjim lijevim dijelom vozila sa desnom stranom patrolnog vozila marke `Dacia Duster`, koje se nalazilo na saobraćajnoj traci sa upaljenom svjetlosnom signalizacijom, nakon čega se velikom brzinom dao u bjekstvo u pravcu Podgorice. Službenici OGB Tuzi su odmah krenuli u potjeru za ovim licem i o događaju i pravcu kretanja upoznali službenike Centra bezbjednosti Podgorica, koji su se uključili u potjeru za licem koje je upravljalo ovim vozilom”, naveli su iz policije.

Prolazeći kroz crveno svjetlo na semaforu, na raskrsnici Bulevara Ivana Crnojevica i ulice Stanka Dragojevica u pravcu mosta Milenijum, P.P. vozilom „Opel – Astra“ ostvaruje kontakt sa vozilom marke „Reno-megan“, nakon čega se prevrnuo i sletio na trotoar, pri čemu je zadobio lakše tjelesne povrede.

Foto printscreen TVCG

“Pregledom vozila, na licu mjesta je pronađeno osam džakova u kojima su se nalazila 162 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine od oko 170 kg. Opojna droga je predata Odsjeku za borbu protiv droge radi daljeg postupanja. Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja”, saopštila je policija.

Foto printscreen TVCG

O događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se P.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

2 komentara

  1. I do know this isn’t precisely on subject, however i’ve a site using the identical program as properly and i get troubles with my feedback displaying. is there a setting i am missing? it’s doable chances are you’ll assist me out? thanx.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com