PODGORIČANKA RASPLAKALA REGION Krstinja progovorila o gubitku majke: Plačem kad niko ne vidi - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA RASPLAKALA REGION Krstinja progovorila o gubitku majke: Plačem kad niko ne vidi

Harizmatična Podgoričanka ostala je bez majke kada je imala deset godina, a uspomene na nju nikada ne blijede, pa je pokreću da ide dalje, bude hrabra i korača uzdignute glave

 Kada je prije deset godina ostala bez majke, učesnica “Zvezda Granda” Podgoričanka Krstinja Matanović (20) nije bila svjesna njenog odlaska. Kao desetogodišnjakinja vjerovala je u to da je majka otišla, ali da će se vratiti, da će ponovo vidjeti njen osmijeh, čuti najdivnije riječi koje joj je upućivala, pjevajući “Sejdefu majka buđaše”, ali taj u tom trenutku divan san prekinula je realnost.

“Majčin odlazak je ostavio veliki trag, bol na mom srcu. Što sam starija, sve više i više mi nedostaje. U ovom periodu dok se takmičim u “Zvezdama Granda” bi mi prijala mamina podrška. Ali uz podršku ostalih članova porodice i mog momka, koji se trude da mi nadomjeste tu prazninu, ja uspijevam da savladam bol. Onog dana kada je ona umrla ja sam imala samo 10 godina. Tada nisam bila toliko svjesna, ali sada mi je sve teže i teže”, kaže emotivno Krstinja Matanović.

U porodičnom domu u Podgorici gledali su njeno prvo pojavljivanje u “Zvezdama Granda”. S ponosom su posmatrali svaki Krstinjin korak, pjevanje, ali ova mlada i talentovana djevojka ipak priznaje da bi joj majkina podrška tada mnogo značila.

“Nedostajala mi je tada mnogo. Stalno mi nedostaje. Kada mi je rođendan, kada je njen rođendan, slava, Nova godina, svaki važan datum, tada mi najviše nedostaje. Poželim da je zagrlim, da joj kažem da sam srećna”, ističe Krstinja.

Ova hrabra djevojka suze, emocije i bol drži samo za sebe.

“Često plačem, ali uvijek kada ostanem sama. Tada najviše. Ne želim da drugi oko mene vide da je meni teško ili da kvarim nečije raspoloženje”, kaže Krstinja, koja će ako prođe dalje, u nekom od narednih krugova otpjevati jednu od najdržih pjesama njene majke.

“To je numera “Sejdefu majka buđaše”. Moja mama je tu pjesmu mnogo voljela, pjevala ju je, a mene zbog samih tih riječi najviše i pogađa. Tu pjesmu najviše i pjevam”, priča Krstinja.

FOTO: PRINTSCREEN

Ova djevojka koja je završila Srednju muzičku školu, odsjek solo pjevanje, s emocijama doživljava svaku numeru. Iako ima višak kilograma, Krstinja je u prvom krugu pobrala simpatije članova žirija.

“Imala sam tremu i plašila se šta će mi svi oni reći. Na audiciji u Novom Sadu, direktor Saša Popović mi je rekao da super pjevam, ali da se potrudim da zbog zdravlja smršam. U drugom krugu pripremam nešto novo. Ne znam koliko će to biti vidno. Imam veliku želju da napravim veliku transformaciju. Želja mog trenera i moja je da smršam 30 kilograma, da bude pravi bum”, kaže Krstinja.

Osim porodice, veliku podršku u svemu joj pruža dečko Bogdan Todorović, a kako kaže Krstinja, njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen. Zasad je okupirana “Zvezdama Granda”, ali će naći i adekvatan datum, kada će moći da izgovori sudbonosno “da”. U svemu ima veliku podršku oca, ali i sestara.

 

Blic, Foto:Printscreen

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com