Home / LJUDI / (VIDEO)STRAVIČNA ISPOVIJEST JELENE DOKIĆ: Satima sam stajala gola nasred sobe! A najviše me je boljelo ono šta je MAMA radila

(VIDEO)STRAVIČNA ISPOVIJEST JELENE DOKIĆ: Satima sam stajala gola nasred sobe! A najviše me je boljelo ono šta je MAMA radila

Bivša teniserka Jelena Dokić u autobiografiji je otkrila kako ju je otac Damir zlostavljao, ali i da je majka Ljiljana svemu tome svjedočila, a da pritom nije reagovala.

“Mama se skoro nikada nije miješala niti je pokušavala da spriječi da me bije. Jednom je samo, jedva čujnim glasom, rekla: ‘Molim te, prestani’. On joj je odgovorio: ‘Umukni i odj”…
Jelena razumije takav majčin stav.

“Za nju je tortura normalna. I ona je bila zlostavljana, i emocionalno i psihički, a i nju je tukao. Nikada se nije miješala šta god da mi je radio”, objasnila je Jelena Dokić.

Teniserki su naročito duboko u sjećanju urezane batine dobijene u Torontu posle poraza od Končite Martinez.

“Drao se na mene i prebio me kaišem u kupatilu. Vukao me je za uši, pljuvao me, a onda tjerao da satima gola stojim nasred hotelske sobe. Moja majka je nijemo sve to gledala”, dodaje Jelena.

“Ona nije imala sopstveno mišljenje, potčinjavala mu se, uvijek zauzimala njegovu stranu. Nije smjela da priča o tenisu sa mnom i nikad mi nije poželjela sreću pred meč. Iako je moja majka redovno bila zlostavljana, to nije bilo istog stepena kao kod mene. Nju bi ošamario, a mene premlatio”.

Prema Jeleninoj tvrdnji, kada je 2002. napustila roditeljsku kuću, i majka je počela da se odnosi prema njoj kao i otac. Za sve je krivila Tina Brkića, sa kojim je njena ćerka bila u vezi i tada, a i sada.

“Tražila sam od majke da 2002. zajedno pobjegnemo. Čak smo pravile i plan kako to da uradimo. Sve to je bila nada bez nade. Moja majka nije imala hrabrosti jer ju je moj tata natjerao da se osjeća bezvrijednim ljudskim bićem koje ne može da živi bez njega”.

Jelena tvrdi da su i majci jedino pare bile važne.

“Jednom je došla da im prepišem kuću na Floridi. Njeno bezizražajno lice govorilo mi je da ne razumije razlog zbog kog sam otišla od kuće. Skupila je papire hladna i ljuta. Nisam vidjela ljubav u njenim očima i to je zaista boljelo”, sa tugom konstatuje Jelena.

(dijaspora.news//Kurir sport, Foto: Profimedia/Dragan Kadić)

Check Also

FRANCUZIMA SE ODSJEKLE NOGE PRED DOLAZAK NA MARAKANU! OVO JE ZVEZDIN TUNEL STRAVE I UŽASA: Kao da ste u skloništu, a onda ulazite u gladijatorsku arenu! (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *