Dejan N. se vraćao sa slave i izazvao stravičan udes u kojem je poginula njegova ćerkica (7) - Volim Podgoricu

Dejan N. se vraćao sa slave i izazvao stravičan udes u kojem je poginula njegova ćerkica (7)

Do sudara je došlo pošto Dejan N. za volanom “škode felicije” prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u “audi” kojim je upravljao S. J, i u kome se nalazilo četvoro djece

Istraga saobraćajne nesreće koja se pre dva dana dogodila u selu Urgaš kod Uba, u kojoj je poginula sedmogodišnja djevojčica, treba da pokaže da li je njen otac bio pod dejstvom alkohola kada je izazvao direktan sudar.

I pored napora ljekara Univerzitetske dječje klinike u Beogradu, djevojčica N. N. (7) iz sela Sovljak podlegla je teškim povredama koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći u noći između četvrtka i petka na putu Valjevo-Ub u selu Murgaš.

 Do sudara je došlo pošto je njen otac Dejan N. za volanom “škode felicije”, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u “audi” kojim je upravljao S. J, i u kome se nalazilo četvoro djece, među kojima i jedna beba.

– Dejan N. se sa ćerkom vraćao kući sa slave u obližnjem selu. On nije u potpunosti ispitan pošto se nalazi, takođe sa teškim povredama, na odjeljenju intezivne njege bolnice u Valjevu. Istraga treba da pokaže da li je vozio pod dejstvom alkohola ili je u suprotnu traku prešao iz nekog drugog razloga. Takođe, i da li je njegovo dijete bilo na prednjem sjedištu automobila i da li je bilo vezano – kažu izvori “Blica”.

Pored Dejana N. na liječenju u valjevskoj bolnici zadržan je S.J. koji je vozio “audi”, kao i četvoro djece B. T, O. T, O. J i B. J. koji su smješteni na odjeljenju dječje hirurgije i u stabilnom su stanju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com