Doček 2018. godine: Evo ko sve pjeva na Trgu nezavisnosti - Volim Podgoricu

Doček 2018. godine: Evo ko sve pjeva na Trgu nezavisnosti

Hrvatski kantautor Toni Cetinski nastupiće na Trgu nezavisnosti u Podgorici 31. decembra saopšteno je iz PG Biroa.

Pored Cetinskog nastupiće i bend Neon, a program će biti otvoren dječijim novogodišnjim koncertom.

“Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće zaista bogat i raznovrstan novogodišnji program. Naime, 31. decembra program će biti otvoren dječijim novogodišnjim koncertom. Mališane će zabavljati hor Zvjezdice i solisti, uz animatore: Davor Dragojević, Žarko Žabac i Šanta Panta. Djeca će se družiti i sa Djeda Mrazom, koji će im dijeliti poklone i slatkiše. Nakon toga, iste večeri, nastupiće crnogorski Bend NEON, dok će solističkim koncertom sve prisutne u Novu godinu uvesti hrvatski kantautor Toni Cetinski. Prve večeri 2018. godine, sugrađane i goste Podgorice zabavljaće Vlatko Stefanovski, a novogodišnji program spektakularnim koncertom zatvoriće naš Sergej Ćetković”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je promocija novogodišnjeg programa u Podgorici, koji se organizuje na Trgu nezavisnosti i u podgoričkim hotelima, organizovana proteklog vikenda u Beogradu, čime je ujedno i započela regionalna kampanja Nacionalne turističke organizacije, pod nazivom “Crna Gora: sunce, snijeg i more”, a u okviru koje su i ostale lokalne turističke organizacije koje organizuju dočeke na otvorenom, predstavile svoje programe.

Na press konferenciji, koja je održana u hotelu „Zira“, direktorica TO Podgorice, Tatjana Popović, najavila je novogodišnji program u Glavnom Gradu.

“Novogodišnja atmosfera u Podgorici počinje već od 19. decembra, rođendana grada, nakon čega će 25. decembra biti otvoren „Novogodišnji bazar“, gdje će svi prisutni u višednevnom programu, biti u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi.“

Na press konferenciji predstavnicima medija obratio se i Sergej Ćetković.

U saoopštenju se navdoi da će tokom novogodišnjih praznika biti veselo i u svim ugostiteljskim objektima u Glavnom gradu, “koji su se potrudili da osmislile zanimljive programe i kreirali specijalne cijene usluga, znatno niže nego inače, te se za dane praznika očekuje veći broj turista u gradu i veća popunjenost hotelskih kapaciteta”

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com