Home / NOVOSTI / Društvo / Doček Nove 2018. godine u PODGORICI

Doček Nove 2018. godine u PODGORICI

Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće zaista bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Naime, 31. decembra program će biti otvoren dječijim novogodišnjim koncertom. Mališane će zabavljati hor Zvjezdice i solisti, uz animatore: Davor Dragojević, Žarko Žabac i Šanta Panta. Djeca će se družiti i sa Djeda Mrazom, koji će im dijeliti poklone i slatkiše.

Nakon toga, iste večeri, nastupiće crnogorski Bend NEON, dok će solističkim koncertom sve prisutne u Novu godinu uvesti hrvatski kantautor Toni Cetinski.

Prve večeri 2018. godine, sugrađane i goste Podgorice zabavljaće Vlatko Stefanovski, a novogodišnji program spektakularnim koncertom zatvoriće naš Sergej Ćetković.

 

Promocija novogodišnjeg programa u Podgorici, koji se organizuje na Trgu nezavisnosti i u podgoričkim hotelima, organizovana je proteklog vikenda u Beogradu, čime je ujedno i započela regionalna kampanja Nacionalne turističke organizacije, pod nazivom „Crna Gora: sunce, snijeg i more”, a u okviru koje su i ostale lokalne turističke organizacije koje organizuju dočeke na otvorenom, predstavile svoje programe.

 

Na press konferenciji, koja je održana u hotelu „Zira“, direktorica TO Podgorice, Tatjana Popović, najavila je novogodišnji program u Glavnom Gradu.

„Novogodišnja atmosfera u Podgorici počinje već od 19. decembra, rođendana grada, nakon čega će 25. decembra biti otvoren „Novogodišnji bazar“, gdje će svi prisutni u višednevnom programu, biti u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi.“

Na press konferenciji predstavnicima medija obratio se i Sergej Ćetković.

 

Pored dočeka na Trgu, i podgorički hotelijeri takođe su se potrudili da osmisle bogat novogodišnji program. Tako će u hotelu Hilton Podgorica Crna Gora nastupiti Marina Visković i Bane Nedović sa bendom, dok će u hotelu Verde Lux kompleks, u okviru dvodnevnog programa gostovati Ana Bekuta, Riblja čorba i Atlas bend.

 

Tokom novogodišnjih praznika biće veselo i u svim ugostiteljskim objektima u Glavnom gradu, koji su se potrudili da osmislile zanimljive programe i kreirali specijalne cijene usluga, znatno niže nego inače, te se za dane praznika očekuje veći broj turista u gradu i veća popunjenost hotelskih kapaciteta.

Check Also

Djecu sa mentalnim smetnjama nema ko da liječi

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *