Doček Nove 2018. godine u PODGORICI - Volim Podgoricu

Doček Nove 2018. godine u PODGORICI

Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće zaista bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Naime, 31. decembra program će biti otvoren dječijim novogodišnjim koncertom. Mališane će zabavljati hor Zvjezdice i solisti, uz animatore: Davor Dragojević, Žarko Žabac i Šanta Panta. Djeca će se družiti i sa Djeda Mrazom, koji će im dijeliti poklone i slatkiše.

Nakon toga, iste večeri, nastupiće crnogorski Bend NEON, dok će solističkim koncertom sve prisutne u Novu godinu uvesti hrvatski kantautor Toni Cetinski.

Prve večeri 2018. godine, sugrađane i goste Podgorice zabavljaće Vlatko Stefanovski, a novogodišnji program spektakularnim koncertom zatvoriće naš Sergej Ćetković.

 

Promocija novogodišnjeg programa u Podgorici, koji se organizuje na Trgu nezavisnosti i u podgoričkim hotelima, organizovana je proteklog vikenda u Beogradu, čime je ujedno i započela regionalna kampanja Nacionalne turističke organizacije, pod nazivom „Crna Gora: sunce, snijeg i more”, a u okviru koje su i ostale lokalne turističke organizacije koje organizuju dočeke na otvorenom, predstavile svoje programe.

 

Na press konferenciji, koja je održana u hotelu „Zira“, direktorica TO Podgorice, Tatjana Popović, najavila je novogodišnji program u Glavnom Gradu.

„Novogodišnja atmosfera u Podgorici počinje već od 19. decembra, rođendana grada, nakon čega će 25. decembra biti otvoren „Novogodišnji bazar“, gdje će svi prisutni u višednevnom programu, biti u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi.“

Na press konferenciji predstavnicima medija obratio se i Sergej Ćetković.

 

Pored dočeka na Trgu, i podgorički hotelijeri takođe su se potrudili da osmisle bogat novogodišnji program. Tako će u hotelu Hilton Podgorica Crna Gora nastupiti Marina Visković i Bane Nedović sa bendom, dok će u hotelu Verde Lux kompleks, u okviru dvodnevnog programa gostovati Ana Bekuta, Riblja čorba i Atlas bend.

 

Tokom novogodišnjih praznika biće veselo i u svim ugostiteljskim objektima u Glavnom gradu, koji su se potrudili da osmislile zanimljive programe i kreirali specijalne cijene usluga, znatno niže nego inače, te se za dane praznika očekuje veći broj turista u gradu i veća popunjenost hotelskih kapaciteta.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails sticking with the same comment. Can there be any way you are able to get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com