HAOS U DELTI: Djeca spriječila nastup Marije Žeželj, blogerku ZAKLJUČALI zbog sigurnosti! - Volim Podgoricu

HAOS U DELTI: Djeca spriječila nastup Marije Žeželj, blogerku ZAKLJUČALI zbog sigurnosti!

Poznata teen blogerka Marija Žeželj trebalo je danas da ima Meet up u Podgorici, u Delta City-ju,u organizaciji Telenora ali je nastup otkazan zbog prevelike gužve i haosa koji su djeca izavala, kazao je PR šoping mola.

Blogerku su, navodno, zbog prevelike gužve, zaključali od jednu od prostorija, jer nisu mogli da je odbrane od fanova.
Nesto kasnije rekla je okupljenimada je nastup otkazan jer su joj djeca polomila opremu.

-Dođite 18. novemra u Delta City-ju u Podgorici da se družimo i fotkamo, a otkriću vam i savete kako da napravite savršene Insta fotke i izbjegnete sve drame po netu, napisala je Marija u srijedu na svom Instagram profilu.

Međutim, doček je bio vise nego masovan, pa je druženje odloženo zaneki drugi put!

-Imala sa jaku želju da se ovaj dogadjaj odži. Iz bezbjednosnih razloga Delta City ne dozvoljava das dogadjaj nastavi. Nismo očekivali da ćete doći u ovolikom broju i samim tim organizacija nije prilagodjena velikom broju ljudi, napisala je Marija na svom Instagram profilu i, uz izvinjenje, obećala da će druženje uskoro biti upriličeno na većem prostoru i bolje organizovano.

Marija je rođena 1999. godine u Novom Sadu i za kratko vrijeme je nanizala brojne uspjehe: njen kanal Jutjubu jedan je od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila prvu knjigu pod nazivom „Moj slatki život“ za izdavačku kuću „Vulkan“, a takođe je odnijela titulu „Lice svijeta 2016“ (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) kao model koju zastupa „Model skauting ofis“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com