“ONA JE HOHŠTAPLER I PREVARANT”: Bebi Dol gazda izbacio na ulicu, a evo i zbog čega! - Volim Podgoricu

“ONA JE HOHŠTAPLER I PREVARANT”: Bebi Dol gazda izbacio na ulicu, a evo i zbog čega!

Možda svjetski selebritiji uživaju onako kako bi trebalo to da rade predstavnici javne scene. Žive u vilama na nekoliko spratova, imaju na desetine prostorija,… To u Srbiji ipak nije slučaj. To, između ostalih, dobro zna i Bebi Dol.

Naša poznata pjevačica je dugo živjela u iznajmljenoj kući na Vračaru, u ulici Stojana Protića, a čovjek koji joj je izdavao stan nema baš lijepo mišljenje o Bebi Dol..

“Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mjesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj”, iznervirao se gospodin na pomen bivše stanarke.

U ovoj kući Bebi je živjela sa majkom, a nekadašnje komšije sa Vračara imaju različito mišljenje o njoj.

“Jednom prilikom mi je ostavila lampu da joj popravim, a po nju je došla tek posle sedam mjeseci. I neki njen prijatelj je ostavio jednom neke dvije lampe na popravku. Da li joj je to momak, brat ili nešto treće ne znam”, kaže čovjek kod kojeg je Bebi Dol dolazila kako bi popravila stare stvari.

FOTO: PRINTSCREEN

 

Puls, Foto:Printscreen

2 komentara

  1. Hi, Neat post. There’s an issue with your web site in internet explorer, may check this¡K IE nonetheless is the marketplace chief and a good portion of people will miss your fantastic writing because of this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com