Početna » NOVOSTI » Društvo » “Dukljani” obišli crnogorsku dijasporu i donijeli donaciju za školu

“Dukljani” obišli crnogorsku dijasporu i donijeli donaciju za školu

NVO Navijači reprezentacije Crne Gore “Dukljani” su 18.11.2017  obišli crnogorsku dijasporu u Lovćencu, gdje su donirali kompletni školski pribor za učenike osnovne škole Vuk Karadžić u tom mjestu.
    
Tamo su se sreli sa njihovim domaćinima predstavnicima udruženja Crnogoraca Lovćen na čelu sa predsjednikom Željkom Kaludjerovićem. Zajedno su obišli školu i predali donaciju.
Posjetili su i Crnogorski kulturni centar u kojem je sjedište Udruženja Crnogoraca Srbije “Krstaš” i Crnogorskog kulturno društvo Princeza Ksenija.
Tu su se sreli sa Ljubomirom Perovićem koji je predsjednik Skupštine Krstaša , kao i osnivačem Krstaša Nenadom Stevovićem.
Ovo je  dokaz da su stereotip o navijačkim grupama kao huliganima koji samo prave probleme netačan, ipak za Crnu Goru nema potrebe da se brinemo dok ima ovakve sinove koji su joj odani! Saopštili su iz NVO Navijači reprezentacije Crne Gore “Dukljani”

Check Also

Prikupljeno još 4.500 eura za liječenje četvorogodišnje Sofije Šušić, nastavite da donirate

Proteklog vikenda u nekoliko odvojenih akcija u Nikšiću za liječenje četvorogodišnje sugrađanke Sofije Šušić prikupljeno ...

Eks-ju navijači: Vjernost, politika, rat, nacionalizam, nasilje (FOTO, VIDEO)

Početak igranja ozbiljnog fudbala na prostorima bivše velike Jugoslavije, pedesetih i šezdesetih godina, doveo je ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *