“Dukljani” obišli crnogorsku dijasporu i donijeli donaciju za školu - Volim Podgoricu

“Dukljani” obišli crnogorsku dijasporu i donijeli donaciju za školu

NVO Navijači reprezentacije Crne Gore “Dukljani” su 18.11.2017  obišli crnogorsku dijasporu u Lovćencu, gdje su donirali kompletni školski pribor za učenike osnovne škole Vuk Karadžić u tom mjestu.
    
Tamo su se sreli sa njihovim domaćinima predstavnicima udruženja Crnogoraca Lovćen na čelu sa predsjednikom Željkom Kaludjerovićem. Zajedno su obišli školu i predali donaciju.
Posjetili su i Crnogorski kulturni centar u kojem je sjedište Udruženja Crnogoraca Srbije “Krstaš” i Crnogorskog kulturno društvo Princeza Ksenija.
Tu su se sreli sa Ljubomirom Perovićem koji je predsjednik Skupštine Krstaša , kao i osnivačem Krstaša Nenadom Stevovićem.
Ovo je  dokaz da su stereotip o navijačkim grupama kao huliganima koji samo prave probleme netačan, ipak za Crnu Goru nema potrebe da se brinemo dok ima ovakve sinove koji su joj odani! Saopštili su iz NVO Navijači reprezentacije Crne Gore “Dukljani”

3 komentara

  1. Im happy I found this website, I couldnt get any information on this subject prior to. I also manage a website and if you want to ever serious in doing some visitor writing for me if possible feel free to let me know, im always look for people to check out my blog page. Please stop by and leave a comment sometime!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com