Kalač poručuje da je BS u funkciji zaštite nacionalnih interesa u Tuzima - Volim Podgoricu

Kalač poručuje da je BS u funkciji zaštite nacionalnih interesa u Tuzima  

Bošnjačka stranka u Tuzima po četvrti put izlazi na lokalne izbore  sa svojim kandidatima  za odbornike u Skupštini  opštine, konstatovao je Hidajet Kalač, kandidat sa odborničke liste „Bošnjačka stranka- U jedinstvu je snaga“.

“Radom u opštinskom parlamentu težili smo da prije svega stvorimo jedan stabilan politički  anbijent, a onda pretpostavke za razvoj ovog prostora. Realizacijom te ideje uspjeli smo zajedno sa opozicijom da od nekadašnje male varošice, pomalo zapuštene ‘kasabe’, Tuzi postanu  jedan prosperitetan ekonomski, trgovački, poljoprivredeni, sportski i kulturni centar sa razvijenom saobrćajnom i komunalnom infrastrukturom“,  kazao je Kalač.

On dodaje da Tuzi danas izgledaju mnogo bolje u očima velikog broja građana.

“Danas je  sve veći broj Bošnjaka svjesan da bez jake  Bošnjačke stranke, nema  ni zaštite  nacionalnih interesa bošnjačnog naroda u Crnoj Gori. Po prvi put  u modernoj istoriji bošnjačkog naroda, Bošnjaci imaju jasnu sliku i viziju  svoje budućnosti kuda idu. Bez obzira da li se radi o političkom, kuturološkom, jezičkom i svakom drugom smislu“, istakao je Kalač.

 

On je pozvao  sve Bošnjake u Tuzima na jedinstveni nastup, jer kako navodi, pokazali su u prethodnom periodu da sa dobrim izbornim razultatom  može se osigurati snažna politička pozicija Bošnjaka.

 www.cdm.me

1 komentar

  1. I just couldn’t depart your site before suggesting that I actually loved the standard info a person supply for your visitors? Is going to be again steadily in order to check out new posts

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com