PLJAČKA U DELTI: Uhapšena jedna osoba! - Volim Podgoricu

PLJAČKA U DELTI: Uhapšena jedna osoba!

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su identifikovali i lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo teška krađa. Saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavi od 18.11.2017. godine, da je nepoznato lice oko 22,35 časova, prišlo prodajnom pultu firme d.o.o „M-tel“, koji se nalazi u suterenu tržnog centra Delta City počinilo krivično djelo teška krađa, identifikovali i lišili slobode R.O.B. (54) iz Bogote, Kolumbija.

R.O.B. je, ovo krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja,  uz upotrebu podesnog sredstva i fizičke sile otvorilo fioku i iz njene unutrašnjosti otuđilo novac u iznosu od 5.746 eura. Ovo lice je, sumnja se, nakon počinjenog krivičnog djela izašlo iz objekta i ušlo u taxi vozilo koje se nalazilo ispred ulaza.

Službenik agencije koja radi na obezbjeđenju objekta Delta City je obaviješten od strane monitoring centra o navedenom događaju, te nakon toga sustiže izvršioca i uvodi ga u unutrašnjost tržnog centra. Tom prilikom prijavljeni je kesu sa novcem odbacio u kantu za otpatke koja se nalazi na ulazu.

Radnici obezbjeđenja su o predmetnom događaju obavijestili CB Podgorica i zadržali  osumnjičenog do dolaska službenika policije. Službenici CB Podgorica su identifikovali i lišili slobode osumnjičenog.

 

Novac je pronađen i vraćen vlasniku.

 

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Podgorci koji je naložio da se R.O.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnvane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com