PODGORICA: Otvaranje renoviranog DODEST-a - Volim Podgoricu

PODGORICA: Otvaranje renoviranog DODEST-a

 

Rekonstruisana sala JU KIC ”Budo Tomović” – sala DODEST -svečano će biti otvorena sjutra – utorak 21. novembra u 12 h, a na upotrebu poslenicima umjetnosti i građanima Podgorice predaće je gradonačelnik Slavoljub  Stijepović.

U renoviranje omiljene sale Podgoričana iz budžeta Glavnog grada opredijeljeno je 75 hiljada eura. Izvođač radova bila je firma Grand design  iz Podgorice.

Radovi koji su trajali dva mjeseca, obuhvatili su potpuno uređenje scene, nabavku novih stolica, sređivanje poda, postavljanje novog itisona, krečenje i farbanje zidova i plafona, elektroinstalacione radove,  ali i nabavku i montiranje tehničke opreme (bioskopsko platno na daljinsko upravljanje, dimer, pojačalo, mikrofoni, dvosistemski monitori,  sijalice, itd.).

Ovom značajnom rekonstrukcijom  obezbijeđen je kvalitet  više u  izvođenju raznovrsnih pozorišnih, filmskih, književnih, muzičkih i drugih programa, koje će publika ubuduće pratiti u još  ljepšem i komfornijem ambijentu u sali sa 100 mjesta.

Rekonstrukcija sale DODEST i nabavka nove opreme namijenjene ovom scenskom prostoru još jedna je značajna investicija  kojom se, uz podršku Glavnog grada, poboljšavaju infrastukturno – tehnički uslovi u JU KIC ”Budo Tomović”.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com