Početna » NOVOSTI » Policajac ubio TROJE, pa presudio sebi: Pucao iz službenog oružja!

Policajac ubio TROJE, pa presudio sebi: Pucao iz službenog oružja!

Sve ukazuje da je u pitanju porodična svađa

Francuski policajac ubio je tri osobe u mjestu Sarsele nedaleko od Pariza nakon čega je izvršio samoubistvo, a sve ukazuje da je u pitanju porodična svađa, javili su danas lokalni mediji

Policajac Arno Marten, koji je radio u Parizu, posle smjene se sinoć uputio u to mjesto u sjevernom predgrađu francuske prijestonice da bi se, po dogovoru, sastao sa svojom 25-godišnjom djevojkom koja ga je u automobilu, u blizini roditeljskog stana čekala da bi razgovarali o raskidu, navodi se u saopštenju, prenose danas francuski mediji.

Zatim je policajac izvadio oružje i ranio djevojku u lice, a onda je ubio dvije osobe koje su pokušale da intervenišu, među kojima 30-godišnjeg muškarca koji je u svom automobilu slušao muziku i, kada je začuo pucnje, prišao da vidi šta se događa.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Druga ubijena osoba je 44-godišnji prolaznik, koji je izašao da kupi cigarete, a čije je tijelo pronađeno u blizini. Te dvije ubijene osobe nemaju veze sa ubicom, navodi tužilaštvo.

Zatim je policajac ušao u stan roditelja svoje djevojke i ubio njenog oca, a onda teško ranio njenu majku i sestru, i čak im usmrtio psa.

Na kraju je u bašti pucao sebi u glavu, navodi tužilaštvo, dodavši da ga nadležni opisuju kao dobrog policajca koji nije pravio probleme.

Stanovnici te četvrti su pozvali policiju nakon što su začuli pucnje, u nevjerici da je jedan policajac mogao to da učini.

“Figaro” navodi da od terorističkih napada 2016. policajci imaju pravo da nose službeno oružje i van dužnosti, pod uslovom da se nadležni s tim slažu.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb rekao je danas da će policajci ostati naoružani i van dužnosti.

U redovima francuske policije povećan je broj samoubistava – od početka godine najmanje 46 policajaca i 16 žandarma diglo je ruku na sebe, napominje pariski dnevnik.

 

Tanjug)

Check Also

Podgorički BATINAŠ dobijao NAGRADE

Crnogorska policija juče je pretrpjela još jednu bruku jer su  njihovi pripadnici  pretukli trojicu građana ...

DETALJI OPTUŽNICE ZA UBISTVO KOJE TRESE REGION: Oprao Jeleninu krv sa zadnjeg sjedišta svog “mercedesa” (INFO)

Tijelo pjevačice Jelene Marjanović stajalo je više od 15 sati u vodi okruženo blatom koje ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *