SREĆOM NIKO NIJE STRADAO: Žena napravila haos, UHAPŠENA u Danilovgradu - Volim Podgoricu

SREĆOM NIKO NIJE STRADAO: Žena napravila haos, UHAPŠENA u Danilovgradu

Danilovgradska policija uhapsila je večeras ženu koja je na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad “pasatom” nikšićkih registarskih oznaka udarila nekoliko automobila.

Iz policije je nezvanično rečeno da je uhapšena, čiji identitet nije saopšten, bila pod dejstvom alkohola.

“Na Frutku je izazvala nezgodu u kojoj nije bilo povrijeđenih, i nije se zaustavila. Patrola je zaustavila nekoliko kilometara dalje”, rečeno je nezvanično iz policije.

Očevidac “sumanute” vožnje “Vijestima” je ispričao da je vozač “pasata” od tunela Budoš do danilovgradskog kružnog toka, vozio lijevo-desno i napravio karambol.

“To je bio horor. Udarila je nekoliko malih automobila i jedan kombi. Odmah smo zvali policiju. Rekli su da je danilovgradska saobraćajna patrola u Spužu. Sačekali su taj automobil na Kujavi, ali se on nije zaustavio na znak ‘STOP’, pa su krenuli za ‘pasatom'”, ispričao je očevidac.

Dodao je da su na ulazu u Danilovgrad saobraćajci imali pojačanje.

“Tu su zaustavili automobil, oko 20.40 sati. Iznenadili smo se kad smo vidjeli da policajci bukvalno izvlače ženu srednjih godina sa mjesta vozača, nije mogla ni da izađe sama. Prava je sreća da nije ubila nekog”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Dodao je da su oni, autobusom sve vrijeme putovali iza “pasata”, dok je nekoliko vozača automobilima uspjelo da pretekne to vozilo.

“Vozač autobusa nije smio da je pretekne, jer je vozila lijevo-desno. Zbog istog razloga ni patrola, kojoj nije stala, nije mogla da je pretekne od Kujave do Danilovgrada” , rekao je on, prenose ,,Vijesti”.

Jedna Fejsbuk korisnica, takođe je imala zanimljiv osvrt na ovaj incident:

,,Večeras svi koji su u vremenskom intervalu od 20 sati do 20 sati i 40 minuta vozili u pravcu Nikšića iz Danilovgrada neka slave današnji dan…jer iz pravca Nikšića autom je uravljala, očigledno pijana/drogirana žena koju je policija zaustavila tek u DG, a koja je tokom puta zakačila nekoliko auta i samo pukom srećom nije niko stradao…prelazila je preko 30 puta na suprotnu stranu puta…p.s. da vidimo sjutra koliko je promila bilo kod pomenute ,,gospođe”

Vijesti/Volim Podgoricu

2 komentara

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and after this each time a comment is added I am four emails sticking with the same comment. Could there be that is it is possible to eliminate me from that service? Thanks!

  2. I keep listening to the rumor lecture about receiving free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com