Brajović čestitao Dan opština Tivat i Kotor - Volim Podgoricu

Brajović čestitao Dan opština Tivat i Kotor

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović čestitao je građanima i lokalnom rukovodstvu Tivta, 21.novembar- Dan opštine Tivat.

„Tivat je grad koji se krupnim koracima razvija, stvara ambijent koji godi i stranim i domaćim turistima i investitorima, i zauzima svoje zasluženo mjesto na mapi, prije svega kvalitetnog, pa elitnog turizma. Izvanredni turistički i privredni potencijali, pitoresknost Bokokotorskog zaliva, ali i multietnički i multikonfesionalni sklad čine Tivat otvorenom destinacijom za sve ljude na planeti koji žele i mogu da daju svoj doprinos u ostvarivanju naprednih ideja i vizija, na sopstveno i zadovoljstvo Tivćana. Planovi i projekti koji su u fazi realizacije, te oni u najavi, uvjeravaju me da će Tivat kako sada, tako i u budućnosti predstavljati zamajac u razvoju crnogorskog turizma i privrede”, navodi se u čestitki Brajovića povodom Dana opštine Tivat.

U čestitki Kotoranima Brajović navodi da su “ljepote i mogućnosti drevnog grada, koji milenijumima spaja kamene lovćenske hridi i talase Jadranskog mora, odvajkada  privlačile sve ljude dobrih namjera i volje da svojim životima i stvaralaštvom učine Kotor onim što je danas – dragulj svjetske kulturne baštine”.

“Vremena su se mijenjala, ljudi takođe, ali vječni grad je opstajao i iznova izazivao divljenje i privlačio pažnju kako domaćih, tako i stranih turista, ali i privrednika i investitora. Imajući u vidu turističke, kulturne i privredne resurse Kotora, sa željom da lokalna i državna uprava što intezivnije sarađuju na volorizacijama započetih projekata i planova, uvjeren sam da grad ispod Lovćena čeka jednako bogata budućnost, kao što mu je i prošlost“, navodi se u čestitki Brajovića.

www.cdm.me

2 komentara

  1. I’m not sure exactly how I found this blog because I had been researching information on Real Estate in Winter Park, FL, but anyway, I have thoroughly enjoyed reading it, keep it up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com