Incident u Skupštini: Boško Obradović mišem gađao Martinovića (VIDEO) - Volim Podgoricu

Incident u Skupštini: Boško Obradović mišem gađao Martinovića (VIDEO)

Martinović je oduzeo riječ Obradoviću, na šta je on burno reagovao jer je, kako je rekao, imao još tri minuta vremena da govori, nakon čega je Martinovića gađao mišem od računara…

Poslanik Dveri Boško Obradović nasrnuo je na poslanika SNS Aleksandra Martinovića mišem računara u incidentu u Skupštini Srbije, javlja N1.

Martinović je zaključio raspravu na Administrativnom odboru gde se prethodno raspravljalo o kaznama izrečenim poslanicima.

Pre toga, Martinović je oduzeo riječ Obradoviću, na šta je lider Dveri burno reagovao jer je, kako je rekao, imao još tri minuta vremena da govori, nakon čega je Martinovića gađao mišem od računara…

Dok je na izlazu Boško Obradović čekao Martinovića, on je nastavio da sjedi. Uslijedilo je i “verbalno koškanje” između Veroljuba Arsića i Obradovića.

Obradović je je nakon incidenta u Skupštini Srbije kazao da “čak ni kompjuterski miš nije uspio da istrpi toliku nepravdu“.

“U jednom trenutku kompjuterski miš je skočio i ujeo Aleksandra Martinovića za nos zato što čak ni kompjuterski miš nije mogao da istrpi toliko nepravdu, bahatost i osionost predsjednika odbora”, rekao je Obradović u parlamentu.

Osim toga, Obradović je novinare pitao šta bi oni uradili da su bili na njegovom mjestu i da li bi dozvoli da ih neko, kako je rekao, gazi i ponižava.

“Ja to ne mogu da dozvolim, ne mogu da dozvolim da neko oduzima riječ opoziciji i onemogućava građanima Srbije koji su za nas glasali da se čuje njihov glas u skupštini“, rekao je Obradović.

2 komentara

  1. Strong blog. I acquired several nice info. I?ve been keeping a watch on this technology for a few time. It?utes attention-grabbing the method it retains totally different, however many of the primary components remain a similar. have you observed a lot change since Search engines created their own latest purchase in the field?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com