Podgoričanin UKRAO upaljen auto, PROVOZAO SE I PARKIRAO GA! Uhapsili ga brzinom svjetlosti - Volim Podgoricu

Podgoričanin UKRAO upaljen auto, PROVOZAO SE I PARKIRAO GA! Uhapsili ga brzinom svjetlosti

Podgoričanin I.R. (41) juče je u ulici Mitra Bakića ušao u upaljen auto, provozao se i parkirao ga na Koniku!

Policija je brzo reagovala i ovaj “mangup” je razotrkiven i uhapsen!  Slučaj je gotovo istovjetan kaka se desio u Niksiću nedavno, kada je saljivdžija “odvezao” upaljen automobil Komunalne policije, provozao se i parkirao ga. 

-Službenici CB Podgorica su, 21.11.2017. godine lišili slobode I.R. (41) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila. On je, kako se sumnja, 20.11.2017. godine oko 16,20 časova, počinio krivično djelo oduzimanje vozila na način što je je iskoristio nepažnju M.P, vlasnika putničkog motornog vozila marke „Renault Megane“ podgoričkih registarskih oznaka, koji je vozilo prethodno ostavio upaljeno, sa ključem u kontakt bravi u ulici Mitra Bakića, navode iz Policije.

Nakon što je, dodaje se, neopaženo ušao u vozilo I.R. se, kako se sumnja, odvezao sa lica mjesta u pravcu ulice Oktobarske revolucije a zatim je vozilo parkirao u ulici Spasoja Raspopovića na Koniku.

Kriminalističkom obradom policijski službenici su u kratkom roku identifikovali, locirali i lišili slobode I.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac u Podgorici koji je naložio da se I.R. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com