Zelenilo izvodilo radove na više lokacija u Gradu - Volim Podgoricu

Zelenilo izvodilo radove na više lokacija u Gradu

U prethodnom periodu gradsko preduzeće Zelenilo izvodilo je radove na više lokacija na cijeloj teritoriji Glavnog grada.

Košenje, detaljno grabuljanje vršeno je na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, u Ivanovom parku, na Bulevaru Stanka Dragojevića, u Ulici Vaka Đurovića i u Njegoševom parku. Iste radove Zelenilo je izvodilo i u Zlatičkoj šumi i na Bulevaru Vilija Branta.

Orezivanje žbunja i žive ograde rađeno je na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, Bulevaru Stanka Dragojevića i u Ulici Vaka Đurovića.

Sječa stabala, podizanje i formiranje krošnje, orezivanje drveća vršeno je u Zlatičkoj šumi, Ulici Spasoja Raspopovića i na Bulevaru Save Kovačevića.

Na Bulevaru Ivana Crnojevića rađene su investicione aktivnosti, dok je iskop rupa za sadnju biljnog materijala rađen u Zlatičkoj šumi. U Njegoševoj ulici vršena je sadnja sezonskog cvijeća.

Ekipe Zelenila radile su i na tekućim aktivnostima – čišćenju parkova od papira i drugog otpada.

2 komentara

  1. Hi I am so grateful I found your blog page, I really found you by error, while I was researching on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com