1.000 korisnika Telekoma na Zabjelu od nedjelje bez fiksnog telefona, interneta i Extra TV-a - Volim Podgoricu

1.000 korisnika Telekoma na Zabjelu od nedjelje bez fiksnog telefona, interneta i Extra TV-a 

Porodica Đurišić sa Zabjela, koja je već nekoliko mjeseci blokirala Jerevansku ulicu u ovom naselju, najavila je tužbu protiv kompanije Telekom zbog, kako kažu,  neposlovnosti i neispunjavanja ugovora.

Saopštenje porodice Đurišić prenosimo integralno:

“Ustav Crne Gore svim građanima garantuje pravo na privatnu svojinu.
Zbog problema koje je izazvao Glavni grad Podgorica – pokušaja teške pljačke nad  našom porodicom, imamo potrebu da se obratimo .
 Predstavnici Telekoma su sinoć, 21. novembra kontaktirali našu porodicu i insistirali da se održi sastanak, radi dogovora.

Sastanak se održao i donesen je dogovor, da se sa novčanom ponudsom za rješavanje problema zbog nelegalno postavljenih instalacija na našoj imovini sastanemo odmah ujutro 22. novembra.

 Jutros na sastanku predstavnik Telekoma našoj porodici iznosi ponudu, koja je više nego neozbiljna i ne iznosi ni deseti dio realne ponude koju su nam vještaci za tu oblast preporučili.
 Zbog nekorektnosti i neprofesionalizma kompanije Telekom, bićemo prinuđeni da ih  tužimo kod Osnovnog suda u Podgorici.

Do okočanja sudskog postupka  postojaće  zabrana svih radova na spornim instalacijama.

Preporuka je svim stanovnicima naselja Zabjelo da kompaniju Telekom utuže, zbog neposlovnosti i neispunjavanja ugovora, koji imaju sa građanima.

Postoji mnogo konkurentnijih i poslovnijih operatera koji nisu uzurpirali privatnu imovinu i čije vam usluge predlažemo da koristite, da ne bi zbog našeg spora trpjeli nepotrebne  posledice”, zaključuje se u saopštenju Đurišića.

Iz Telekoma ističu da su odbili finansijske zahtjeve Đurišića nazivajući ih ucjenom.

“Svi finansijski zahtjevi gospodina Đurišića, kojih je do sada bilo nekoliko, odbijeni su, s obzirom da je Đurišić izvršilac krivičnog djela, što će, verujemo, potvrditi i nadležni državni organi. Svi zahtjevi gospodina Đurišića predstavljaju ucjenu, a Telekom na to neće pristati, u bilo kojoj formi“, saopšteno je iz ove kompanije.

Zbog nepostupanja Upave za inspekcijske poslove ispaštaju građani, navode iz Crnogorskog Telekoma povodom kvara na mreži na Zabjelu.

Iz ove kompanije ističu da do sada nisu dobili podršku Uprave za inspekcijske poslove koja je “po zakonu dužna” da obezbijedi uslove za otklanjanje kvara.

Izvršni direktor Telekoma Nikola Ljušev izjavio je da Inspekcija uporno izbjegava zakonsko postupanje. Zbog toga, kako navodi, trenutno ispašta oko 1.000 domaćinstava sa Zabjela.

Oni su od nedjelje bez fiksnog telefona, interneta i Extra TV-a.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com