Brajović uvjeren da ništa ne može zaustaviti rast SD-a - Volim Podgoricu

Brajović uvjeren da ništa ne može zaustaviti rast SD-a 

Ništa ne može zaustaviti veliki rast i snagu Socijaldemokrata, kada se bore za jednakost, za socijalnu pravdu i solidarnost. Nema nikakve dileme da nas 26.novembra očekuje uspješan izborni dan, poručio je Petnjičanima  predsjednik te političke partije, Ivan Brajović .

“Najbolje vi znate koliko je trebalo strpljenja i tolerancije i teških 90-ih godina, jer ste bili na nišanu nakaradnih ideologija i megalomanskih projekata. Međutim, isto vi najbolje znate da su ove Socijaldemokrate uvijek bile na braniku svih tih različitosti Crne Gore. Mi treba da stvorimo uslove ovdje, da se iz Petnjice ne ide napolje, nego da se u nju vraćamo, razvojem infrastrukture i njenih potencijala. Ništa ne može zaustaviti veliki rast i snagu Socijaldemokrata, kada se bore za jednakost, za socijalnu pravdu i solidarnost. Nema nikakve dileme da nas 26.novembra očekuje uspješan izborni dan”, rekao je Brajović na završnoj konvenciji SD-a Petnjice.

Potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Damir Šehović kazao je da ne sumnja u pametan izbor Petnjičana, jer su uvijek znali da izaberu pravu stranu.

“Mislim da je Penjičanima izbor lak jer sa jedne strane imaju dosljedne i stabilne ljude koji su čitav svoj život posvetili Crnoj Gori i njenim vitalnim nacionalnim interesima i multietničkoj Crnoj Gori u kojoj nijednom narodu nije tijesno, a sa druge kolege iz opozicije u liku Demokrata i SDP-a koji ovih dana traže povjerenje Bihoraca”, kazao je on.

Poslanik u Skupštini i potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Mićo Orlandić se prisutnim Socijaldemokratama zahvalio na svemu onome što čine za Crnu Goru i poručio da i Petnjica i Crna Gora samo tim putem mogu ubrzano ići naprijed.

Pozvao je sve Petnjičane da daju podršku listi Socijaldemokrata.

Nosilac liste Safet Korać naveo je das u Bihorci su uvijek, stabilno i dosljedno, znali da cijene prave vrijednosti, i u odsudnim trenucima procijene iskrenu i pravu stranu.

“Znali smo mi Bihorci da obnovimo i našu Opštinu, koju smo takođe podržali stopostotno, i na takav način stvorili dodatne preduslove da ovaj kraj, nakon vremena duže stagnacije, krene u ubrzani razvoj. Na tome ćemo kao sigurni činioci buduće lokalne vlasti dosljedno istrajati i pokazati opravdanost njenog postojanja na način da svaki građanin osjeti dodatni kvalitet životnih uslova”, poručio je on.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com