IDENTIFIKOVANI: PODGORIČANI NAPALI TAKSISTU NA KONIKU - Volim Podgoricu

IDENTIFIKOVANI: PODGORIČANI NAPALI TAKSISTU NA KONIKU

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo, počinjeno prije oko godinu dana, i tom prilikom protiv tri lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila ovo krivično djelo.

Naime, službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavi podnijetoj 17.11.2016. godine od strane M.S, zaposlenog u jednoj taxi firmi, da ga je nakon završene taksi vožnje u naselju Konik, uz prijetlju nožem fizički napalo pet lica, koja je prethodno vozio, i koja su mu tom prilikom otuđila 25 eura, mobilni telefon marke „Nokia“ i futrolu za naočare, identifikovali i pronašli lica za koja se sumnja da su počinila ovo krivčno djelo.

Službenici CB Podgorica su, preduzimajući intenzivne mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja, identifikovali lica i protiv D.B.(18) iz Paraćina, Republika Srbija, maloljetnih S.K. (17) iz Podgorice i B.H. (16) iz Podgorice, 22.11.2017. godine, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo. D.B. je u vrijeme izvršenja krivičnog djela bio maloljetan.

Dva lica, za koja se sumnja da su učestvovala u izvršenju krivičnog djela, pored tri navedena, su krivično neodgovorna, to jeste imaju manje od 14 godina.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv D.B, S.K. i B.H. podnese poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave u redovnom postupku, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

 

3 komentara

  1. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

  2. This is definitely an affecting take on this theme. Thanks, I’m happy you discussed your opinions plus inspiring ideas and I find I somewhat agree. I really welcome your clear writing along with the work may possibly have you spend working on this document. A great many thanks for this strong work furthermore great luck with your web-site, I most certainly I’m looking forward to new post in the near future.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com