Muhović uvjeren da bez BS neće biti nove vlasti u Petnjici - Volim Podgoricu

Muhović uvjeren da bez BS neće biti nove vlasti u Petnjici

Bez Bošnjačke stranke neće biti nove vlasti u Petnjici, kazao je za Pobjedu Adnan Muhović, nosilac liste ove partije na lokalnim izborima u toj opštini.

On je, uoči lokalnih izbora zakazanih za 26. novembar, kazao da je uvjeren u to da će građani prepoznati sve što je Bošnjačka stranka uradila tokom prethodnog mandata u Petnjici i da će joj ukazati povjerenje.

“Očekujem odličan razultat na izborima, jer sve što smo radili u proteklom periodu, tokom obavljanja vlasti i poslije, nakon raskida koalicije sa DPS-om, preporučuje nas građanima Petnjice”,  kazao je Muhović.

Prema njegovim riječima, koalicioni raskid BS sa DPS-om na lokalnom nivou uticaće pozitivno na rejting njegove partije i izborni rezultat.

“Tokom obavljanja vlasti i koalicionog odnosa, pokazali smo da smo izuzetno autonomni i da se ne ponašamo u koaliciji kao što se danas ponašaju Spcijaldemokrate. Građani su to prepoznali i dobrim dijelom će nam i zbog toga ukazati povjerenje”,  istakao je Muhović.

On je rekao da je Bošnjačka stranka uvijek bila „na strani naroda, kao i ekonomskih i ideoloških interesa Petnjice i svih Bošnjaka”.

“Uvjeren sam da će građani to prepoznati u narednom periodu, a pogotovo na izborima 26. novembra”, kazao je on.

Muhović nije želio da govori o eventualnim postizbornim koalicijama, kao i o tome da li bi BS poslije lokalnih izbora ušla u koaliciju sa DPS-om nakon što njihov prethodni koalicioni aranžman nije dočekao kraj mandata.

“Ne bih sada govorio o eventualnim koalicijama sa bilo kojom partijom. Sačekajmo rezultat izbora. Samo je jedno sigurno bez Bošnjačke stranke neće biti nove vlasti u Petnjici. To znaju i pozicija i opozicija”,  dodao je Muhović.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com