“NISAM URADILA NIŠTA NEPROMIŠLJENO”: Evo kako se MAJKA Jelena Manojlović pravdala što je OSTAVILA šestomjesečnu bebu SAMU U AUTU - Volim Podgoricu

“NISAM URADILA NIŠTA NEPROMIŠLJENO”: Evo kako se MAJKA Jelena Manojlović pravdala što je OSTAVILA šestomjesečnu bebu SAMU U AUTU

Jelena Manojlović, mlada majka kojoj je u nedjelju uveče “Parking servis” odnio nepropisno parkirana kola na Dorćolu, sa sve šestomjesečnom bebom u njoj, našla se u središtu veoma žustre polemike. Jedni je brane tvrdeći da radnici javno-komunalnog preduzeća nikako nisu smjeli da odnesu auto, a da prethodno ne provjere da li ima nekog u njemu, dok joj većina zamjera što je uopšte ostavila bebu samu u kolima.

Uprkos komentarima zgroženih roditelja, ona tvrdi da nije uradila ništa nepromišljeno.

– I mene su moji roditelji ostavljali u kolima na par minuta kada su morali da izađu, a čuvali su me inače “kao malo vode na dlanu”. Nisam ja ostavila dijete dugo samo u automobilu, to je bilo svega na par minuta. Mnogi pitaju “šta bi bilo da su došli lopovi i obili auto”. E u tom slučaju vjerujem da ne bi odvezli auto sa bebom, oni bi stali u svojoj nameri, što ljudi iz “Parking servisa” nisu uradili – rekla je majka.

Da ova pojava nije nimalo bezazlena, pokazuju još dva slučaja dogodila su se posljednjih godina u prestonici. Tako je 2013. jedna majka ostavila u autu dječaka od sedam godina, u Ulici vojvode Stepe 264 na Voždovcu i utrčala u pekaru. U tom trenutku, nepoznati mladić je iskoristio priliku i ukrao automobil. Policija je nakon par sati pronašla auto sa djetetom u naselju Stepa Stepanović.

Dvije godine ranije na Novom Beogradu ukraden je “sitroen 4” u kojem se na zadnjem sjedištu nalazilo dijete koje je spavalo. Njegov otac otišao je do svog lokala po pazar. Deset minuta kasnije, mališan je nepovrijeđen, usnuo. Auto je sa sve nepovrijeđenim mališanom ubrzo pronađen na Staroj Bežaniji.

Pukom srećom, u sva tri slučaja diecu su bila nepovrijeđena. Međutim, roditeljima koji su ih ostavljali same u kolima, to ne smije da bude opravdanje.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com