Spriječeno krijumčarenje životinja iz Crne Gore - Volim Podgoricu

Spriječeno krijumčarenje životinja iz Crne Gore

Du­bro­vač­ki ca­ri­ni­ci spri­je­či­li su kri­jum­ča­re­nje 14 pa­sa, ko­je su pro­na­šli u auto­mo­bi­lu cr­no­gor­skih re­gi­star­skih ozna­ka, na gra­nič­nom pre­la­zu iz­me­đu Cr­ne Go­re i Hr­vat­ske. Hr­vat­ski me­di­ji su oba­vi­je­sti­li da su to­kom vi­ken­da du­bro­vač­ki ca­ri­ni­ci, spro­vo­de­ći po­ja­ča­ne mje­re nad­zo­ra na gra­nič­nom pre­la­zu Ka­ra­so­vi­ći, spri­je­či­li kri­jum­ča­re­nje 14 pa­sa.
Pre­ma pi­sa­nju ta­mo­šnjih me­di­ja, sum­nje u kri­jum­ča­re­nje lju­bi­ma­ca po­če­le su s pr­vim pre­gle­dom jed­nog auto­mo­bi­la hr­vat­skih ta­bli­ca. Ca­ri­ni­ci su oči­ta­va­njem mi­kro­či­po­va u psi­ma ko­ji su pu­to­va­li sa svo­jim vla­sni­ci­ma, po­sum­nja­li u nji­ho­vo kri­jum­ča­re­nje.

„Ju­tar­nji” pi­še da je već na­red­nog da­na u auto­mo­bi­lu cr­no­gor­skih ozna­ka ot­kri­ve­no 14 pa­sa. Osim to­ga, pro­na­đen je i ve­ći broj is­pra­va za pse te apli­ka­tor za nji­ho­vo či­pi­ra­nje.
Ca­ri­ni­ci su pre­gle­dom od­u­ze­te do­ku­men­ta­ci­je, od­no­sno is­pra­va za pse, utvr­di­li da su sve fal­si­fi­ko­va­ne. Kri­jum­ča­ri pa­sa su pri­ve­de­ni u po­li­cij­sku sta­ni­cu Gru­de na­kon če­ga će po za­vr­šet­ku is­tra­ge, pro­tiv njih bi­ti pod­ne­se­ne kri­vič­ne pri­ja­ve.

(Dan)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com