TURCI NAPALI KARLEUŠU: Kolima je gurnuli s puta i izvrijeđali je! - Volim Podgoricu

TURCI NAPALI KARLEUŠU: Kolima je gurnuli s puta i izvrijeđali je!

Uspjela je na vrijeme da zakoči, pa nije bilo težih posljedica. Dvojica napadača su pobjegla, ali očevici su zapamtili registarski broj njihovog automobila. Policija ispituje slučaj

Jelena Karleuša doživjela je pravi šok kada su je u Istanbulu dva muškarca napala i izgurala njen automobil s puta, pišu turski mediji!

Srpska pop zvijezda često boravi u najvećem turskom gradu, gdje njen suprug, fudbaler Duško Tošić, igra za Bešiktaš. Tako je nedavno, čim je sletela u Istanbul, Jelena krenula u obilazak grada automobilom i tada je doživjela neprijatnost.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Sukob navijača

Turski mediji već danima bruje o tom incidentu. Navodno, Karleušu su snimila dva muškarca, pa su je svojim automobilom pratili kroz grad.

– Jelena je proživjela pravi šok prije nekoliko dana. Tokom vožnje gradom nju su bukvalno napala dvojica muškaraca. Vidjevši da je sama u kolima, oni su krenuli da prate njen auto u namjeri da je povrede. Kada su za to našli prigodan momenat, na mjestu gdje nije bila gužva, krenuli su svojim automobilom na njen i izgurali je s puta, a potom je verbalno napali – rekao je izvor za turske medije i dodao da pjevačica pukom srećom nije povrijeđena.

 

– Dobro je da je prošla bez povreda. Uspela je da na vrijeme zakoči, pa nije došlo do težih posledica. Ta dva muškarca su odmah pobjegla s mjesta incidenta, ali očevici su zapamtili registarski broj. Jelena je bila uplašena i nije mogla da vjeruje da je neko spreman na takvo divljaštvo, a policija je preuzela sve mjere da se počinioci pronađu – tvrdi izvor.

 


EMINA JAHOVIĆ, FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Emina Jahović

SVI ME PITAJU O JK!

Poznato je da je Karleuša popularna u Turskoj, što je nedavno potvrdila i njena koleginica Emina Jahović, koja s mužem Mustafom Sandalom i sinovima živi u Istanbulu.

– Duška vole, a onda, kada su vidjeli nju, fascinirali su se jer je plavuša. Svi me pitaju za nju da li je znam – rekla je nedavno Emina.

 

Kako dalje navode turski mediji, Duško se veoma uznemirio zbog incidenta koji je njegova supruga doživjela, pa je odlučio da joj unajmi dva telohranitelja koja će je čuvati tokom boravka u Turskoj. Takođe, Turci pišu da nadležni organi sumnjaju da su napad izvršili navijači koji ne vole Bešiktaš, vjerovatno pristalice Fenerbahčea, jer Karleuša nema problema u Turskoj i dosad nije doživjela nikakvu neprijatnost.

FOTO: PRINTSCREEN

Pretjerivanje

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Zato smo pozvali njenog menadžera.

– Turski mediji preteruju, tako nešto se nije dogodilo – kratko nam je rekao Zoran Birtašević.

 

Kurir

1 komentar

  1. I became just browsing here and there but got to see this post. I have to admit that I am within the hand of luck today in any other case getting this excellent post to learn wouldn’t happen to be achievable for me, a minimum of. Really appreciate your articles.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com