UHAPŠEN SEDAMDESETČETVOROGODIŠNJAK: Prijetio sinu, policija mu pronašla pištolj - Volim Podgoricu

UHAPŠEN SEDAMDESETČETVOROGODIŠNJAK: Prijetio sinu, policija mu pronašla pištolj

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica su, postupajući po operativnim podacima, lišili slobode jedno lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.

Naime, službenici OB Andrijevica su, 21.11.2017. godin, postupajući po operativnim saznanjima i po prijavi M.D. (46) iz Andrijevice da mu u porodičnoj kući, otac M.D. (74) iz Andrijevice, upućuje prijetnje, izašli na lice mjesta i izvršili pregled ovog lica. Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M-57 kalibra 7,62 mm, 97 komada pištoljskih metaka kalibra 7,62 mm, 48 komada puščanih metaka kalibra 8×57 mm, 185 komada puščanih metaka kalibra 7,9 mm, u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se M.D. (74) liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com