UHAPŠENI MLADIĆI D.T. (19) I B.N. (16) - Volim Podgoricu

UHAPŠENI MLADIĆI D.T. (19) I B.N. (16)

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, počinjenih na teritoriji Opštine Nikšić, rasvijetlili sedam krivičnih djela teška krađa i tom prilikom procesuirali dva lica osumnjičena da su počinila ova krivična djela.

Naime, službenici CB Nikšić su, identifikovali i lišili slobode D.T. (19) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio šest krivičnih djela teška krađa. On je ova krivična djela, kako se sumnja, počinio na način što je u period od 01.09.2017. godine do 26.10.2017. godine, u toku noći sa parking prostora otuđivao putnička motorna vozila različitih marki. On je, sumnja se, otuđio ukupno šest motornih vozila.

Službenici CB Nikšić su pronašli veći broj vozila i vratili ih vlasnicima.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se D.T. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio šest  krivičnih djela teška krađa. Nakon salušanja, D.T. je sproveden u ZIKS radi izdržavanja kazne zatvora izrečene zbog ranije počinjenih krivičnih djela.

Nadalje, službenici CB Nikšić su rasvijetlili krivično djelo teška krađa, i tom prilikom lišili slobode malojetnog B.N. (16) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, 08.10.2017. godine, u toku noći otuđio putničko motorno vozilo marke „Passat“ sa parking prostora ispred zgrade u kojoj živi oštećeni.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u ODT u Nikšiću koji je naložio da mu se B.N. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Sudija za maloljetnike Osnovnog suda u Nikšiću je B.N. odredio mjeru smještaja u Centar za djecu  i mlade „Ljubović“.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com