KATARINA BULATOVIĆ: Nisam ja smijenila Dragana Adžića - Volim Podgoricu

KATARINA BULATOVIĆ: Nisam ja smijenila Dragana Adžića

Na njenim krilima Crna Gora je letjela do najvećih uspjeha u istoriji, zlata u Beogradu i srebra na OI u Londonu u oba slučaja bila je najbolji strijelac turnira. Sada će opet biti tu, a sa njom odmah rastu i ambicije “lavica” na Svjetskom prvenstvu.

Projekat Dragana Adžića da podmladi selekciju nije prošao kod onih (RSCG) koji su ga najprije podržali u tome, odlučeno je da Crnoj Gori trebaju najbolje igračice, a to znači i da se među lavice vratila i Katarina Bulatović.

“Srećna sam”, bilo je prvo što je Katarina rekla za Dnevne novine.

“Nismo bile na spisku za prethodno takmičenje, bila sam tužna zbog toga, ali sam sve prihvatila najnormalnije. Jednostavno život i sport su takvi. Kada dođemo u određene godine nekome ne trebamo i to je to koliko god da nam je to ponekad teško da prihvatimo, to je normalna stvar”.

Priča o odlasku Dragana Adžića na desetak dana pred Svjetsko prvenstvo je dobro poznata…

“Čitala sam i čula svašta ovih dana, ali niti sam postavljala selektora, niti sam ga smijenila. Za prethodnu akciju me nije bilo na spisku, zato me nije ni bilo sa reprezentacijom i to je to”, jasna je rukometašica ruskog Rostova.

Kaća se neočekivano našla i na spisku bivšeg selektora za Svjetsko prvenstvo, a pitali smo je i da li bi se odazvala da Adžić nije smijenjen.

“Odazvala bih se pozivu i došla bih ko god da je selektor”, nema dilemu Bulatovićeva .

“U tim sam godinama da za reprezentaciju igram zato što to volim i jer mi je stalo, a ne zato što je neko selektor ili nije. Promjena selektora nije uticala na moju odluku, već se ovdje radi samo o igranju iz ljubavi za svoju selekciju i svoju zemlju. I tako treba svi da razmišljamo i da bude neka poruka i mlađima”.

Djevojku koja je prije nekoliko dana napunila 33 godine pitali smo i da li nakon svega ima nešto da zamjeri Draganu Adžiću?

“Ne zamjeram. To je sve prošlost. Sve što sam imala da kažem rekla sam poslije Rija i ispričala se sa njim”, objasnila je Katarina.

“Sigurno da mi je bilo teško da prihvatim što nisam bila na spisku i na prošlom prvenstvu, ali kao što rekoh prihvatila sam sve najnormalnije. I mi i selektori smo tu od danas do sjutra”.

To što je povratnik u selekciju neće biti dodatan pritisak za crnogorsku rukometašicu…

“Ovdje sam prije svega zato što volim da igram za Crnu Goru… Sigurno je da ćemo dati sve od sebe, ali stvarno ne osjećam pritisak. Ne znam zašto bih”, dodala je Kaća.

Ako je cilj na Svjetskom prvenstvu, koje počinje 1. decembra, bez Katarine Bulatović i Jovanke Radičević bio proći grupu šta bio onda bio sa vama u timu?

“Odgovor na to pitanje bolje bi dali direktor i predsjednik saveza, kao i selektor. Mi smo tu da igramo najbolje što možemo i damo sve od sebe, a to što su oni postavili kao cilj najbolje oni znaju. Vidjećemo na kraju kakav će rezultat bili, ali normalno svi želimo najbolje”, zaključila je Katarina Bulatović.

Crna Gora će Svjetsko prvenstvo otvoriti u subotu, 2. decembra protiv Danske u Oldenburgu.

Dnevne novine

2 komentara

  1. Ne s… majke ti.
    Za svoju zemlju, pa tvoja je zemlja Srbija sram te bilo, ali ti hvala na svemu sto si postigla za moju zemlju.
    Kazi pravi razlog.
    nije ni adzic ni svoja zemlja nego pare i interes jer ne mozes da se izboris vise za poziciju u Rostovu i trazis preko reprezentacije poziciju da nadjes angazman.
    To je jedini razlog.
    Adzic je htio i sam da ide i vrijeme mu je i treba da ide ali ne na ivakav nacin jer je on zasluzan za projekat LAVICE i zasluzuje akonisra drugo POSTOVANJE.

  2. Youre so cool! I dont suppose Ive read something such as this before. So nice to seek out somebody by incorporating authentic ideas on this subject. realy i appreciate you for starting this up. this excellent website are some things that’s needed online, somebody after a little bit originality. helpful work for bringing something new to the web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com