KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DEMOKRATA: ,,Neovlašćeno ušli na njegov posjed, nasilno se ponašali, neovlašćeno snimali i time mu ugrozili sigurnost…” - Volim Podgoricu

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DEMOKRATA: ,,Neovlašćeno ušli na njegov posjed, nasilno se ponašali, neovlašćeno snimali i time mu ugrozili sigurnost…”

Mojkovčanin Petar Krgušić podnio je juče krivičnu prijavu protiv pomoćnika direktora Demokrata Momčila Zekovića i još dvije osobe jer su, kako kaže, neovlašćeno ušli na njegov posjed, nasilno se ponašali, neovlašćeno snimali i time mu ugrozili sigurnost.

Partija Alekse Bečića žalila se juče da je ponovo napadnuta u Mojkovcu, kada je, kako tvrde u ovoj partiji, odbornik DPS-a Dejan Krgušić, sin Petra, napao njihovog kolegu Momčila Lekovića.

Na snimku Demokrata čuje se prepirka između Dejana, Petra i Demokrata, ali ne i fizički napad.

Snimak Demokrata

U DPS-u, pak, tvrde da je partija Alekse Bečića sve lažno iskonstruisala, a kao dokaz i oni su priložili video snimak.

Snimak DPS-a

U međuvremenu, otac Dejana Krgušića, Petar u prijavi koju je dao mojkovačkoj policiji kaže da je Leković već nekoliko puta dolazio u njegovu kuću, kao i 21. novembra sa još dvoje građana, odbijajući da napusti imanje, iako je bio upozoren.

“Zbog njihovog ponašanja sam osjetio sam se nesigurno i uplašeno, naročito što nijesu htjeli da napušte moje porodično dvorište. Nisam znao o kakvim ljudima se radi, ali sam vidio da su nasilnici. Pomislio sam da su došli da nešto ukradu ili nečisto urade i da ne žele dobro meni i mojoj porodici”, naveo je u prijavi Krgušić.

U DPS-u tvrde da je ovo samo potvrda da je cijeli slučaj isceniran i izmišljen.

“Te da je centrala lažnih Demokrata, žrtvovala Momčila Lekovića, samozvanog pomoćnika direktora ove stranke i dovela ga u krajnje neprijatnu situaciju, primorajući ga da javno optužuje nevinog  čovjeka i laže državne organe”, kažu u DPS-u.

Oni tvrde da Leković priča otvoreno da je zloupotrijebljen od strane vrha stranke.

“Prema informacijama koje nam dolaze upravo iz redova Demokrata, njihovih članova koji su i sami zgroženi jučerašnjom provokacijom, Leković razmišlja o napuštanju stranke jer je natjeran da laže da je fizički napadnut, svjestan da je žrtvovan od strane Bečićevog radikalnog krila, spremnog na sve kako bi se, u neminovnom debaklu, spaslo što se spasiti može”, tvrdi DPS.

Mojkovčani su, kažu oni, juče bili ogorčeni ovom provokacijom čija je žrtva njihov sedamdesetogodišnji sugrađanin Petar Krgušić.

“Posebno imajući u vidu da je supruga ovog časnog poljanskog domaćina teško bolesna i nepokretna, i da je juče zbog drskog ponašanja i prisustva nepoznatih ljudi pred njenim kućnim pragom, bila teško uznemirena. Takvi postupci izazivaju revolt u gradu koji baštini čast, osjećaj za ljudsko, patriotsko i komšijsko. Svoj prezir Mojkovčani su pokazali tako što su, čak i malobrojni članovi lažnih Demokrata bojkotovali njihovu sinoćnju konvenciju. Bila je to jasna poruka Mojkovčana i Mojkovčanki, da u ovom gradu u kome je ljudsko,  časno i pošteno  uvijek bilo najvažnije, a kukavičko i nesojsko – prezreno, Aleksa Bečić i njegova posrnula stranka, nemaju šta da traže”, navode u DPS-u.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com